Legends Never Die Dershia Opublikowano 29 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @ Kaarcia [P] Idziemy na randkę? [O] Uhh, @ PJETRAS może się nie zgodzić. ;c [P] Gdzie mnie zabierzesz na nią? [O] Możemy iść na spacer sobie ewentualnie. [P] Chciałabyś zostać kimś więcej niż moderatorem? [O] To co robię mi odpowiada ;d [P] Jak zaopatrujesz się w pracę redaktora? [O] Pozytywne nastawienie, dobry humor i kawka [P] Co chciałabyś zmienić w swoim życiu? [O] Wygląd, nastawienie i w sumie tyle. @ she [P] Jak trafiłaś na forum? [O] Dostałam wiadomość od @ Kudlaty , że jest potrzeba na moderację, więc jestem. [P] Czym się interesujesz? [O] Rękodzielnictwo, wolontariat, grafika komputerowa i gotowanie. [P] W jakie gry grasz? [O] CS:GO, League of Legends, Metin2, Wiedźmin, to takie na bieżąco. [P] Twój ulubiony kolor? [O] Fioletowy i czarny. [P] Jakie masz plany na przyszłość? [O] Skończyć studia, założyć rodzinę i zacząć pracę. [P} Jakie są Twoje mocne strony? [O] Zawziętość, dokładność i cierpliwość. [P] Skąd pomysł na nazwę? [O] Wzięło się z metina przypadkowo i tak jakoś zostało. [P] Pies czy kot? [O] Zdecydowanie pies. @ PJETRAS [P] Kiedy mi zrobisz kolacje ? [O] Kiedy tylko zechcesz. [P] Kiedy się doczekam śniadania do łóżka ? [O] Kiedy wstaniesz xddd [P] Kiedy się wprowadzisz na stałe ? [O] Wtedy, kiedy się wyprowadzę ;d [P] Jaki kolor róży podoba ci się najbardziej ? [O] Klasyczne czerwone, ale każdy mi się podoba. [P] Wolisz takiego co ma w barach (ja) czy takiego co ma w głowie (tez ja) ? [O] Abyś to był Ty [P] Mieszkanie kupujemy w mieście czy na wsi ? [O] Budujemy dom na obrzeżach miasta. [P] Wymarzona ilość dzieci ? [O] Duża wesoła gromadka. [P] Ślub czy "Na kocią łapę" ? [O] Ślub. [P] Kiedy wstaniesz jak ja wstanę ? [O] Odpowiem tak, że zapytam o to samo ;d @ Word [P] Dlaczego jesteś taka śliczna? [O] Śliczna? Gdzie? Mówisz do tej obok? [P] Kiedy zajedziesz do Łodzi na maczka? [O] Kiedy zrobię prawko na miotłę. [P] Masz już to prawko z piwnicy? [O] W trakcie. [P] Chciałabyś mieszkać w pałacu? [O] Wolałabym stary dom albo taki pałac, ale zabytkowy ;d [P] Nauczysz mnie grać w lola kiedyś? [O] Pewnie [P] Za ile lat żenisz się z Piotrkiem? [O] Żenię to raczej nie, ale wyjść za Piotrka to co innego ;d Czas pokaże [P] Ile chcecie mieć dzieci słodziaki? [O] Wesołą gromadkę ;d [P] 2 psy czy 2 koty? [O] 2 psy @ seyn [P]Kiedy pijemy ? [O] Kiedy tylko chcesz ;d [P]Jak tam co tam ? [O] W porządeczku @ R_U_Dumb [P] Jak u Ciebie zdrówko? [O] Bywało lepiej [P] Gdzie pracujesz? [O] Nigdzie ;d [P] Masz autko? jak tak to jakie? [O] Nie mam swojego, ale korzystam z dwóch: Opel Meriva i Opel Corsa [P] Czym sie interesujesz? [O] Rękodzielnictwo, gotowanie, taniec, śpiew, grafika, wolontariat. [P] Jakiej muzyki sluchasz? [O] Każdej. Folk, rap, rock, metal, heavy metal, ludowe, biesiadne, ukraińskie, rosyjskie... dużo. [P] CS GO czy CS 1.6? [O] CS:GO [P] Czego sie najbardziej boisz? [O] Strasznych historii ;c [P] Pozdrowisz? ;3 [O] Pozdrawiam. [P] Kiedy kupiłaś ostatnie piwerko? i jakie jest Twóje ulubione? [O] Hmm... tydzień temu. Aktualnie Desperadoss. [P] Kiedy ostatni raz byłaś na jakiejś imprezie? [O] W styczniu na takiej większej [P] Czy lubisz grać w CS:GO? [O] Tylko z dobrą ekipką @ PJETRAS @ Krixo @ Word @ fluxx @ Dabljuu [P] Czy lubisz grać w Fortnite? [O] Nie przepadam. [P] Grałaś kiedyś w CS:S? (source) [O] Nope [P] Grałaś kiedyś w GTA V? [O] Tak [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Zależy od pory dnia i humoru, większość czasu są niebiesko-szare, czasami zielone ;d [P] Czy chodzisz na siłownie? [O] Teraz nie ;c [P] Czy chodzisz na solarium? [O] Nie [P] Dlaczego Taki nick? proszę o dłuższą wypowiedź, bądź historię z nim związaną [O] Grałam sobie na serwerze metin, na którym pół roku temu skończyłam przygodę z permem. Z racji tego, że administracja miała ze mną trudno to musiałam zmienić nickname, bo tamten był bardzo przypałowy. Bardzo. Różne były praktykowane, ale finalnie został ten. ;d Ludzie często mają problem jak to wymówić więc są różne wersje: "deriszja", "derszja", "dresia", "dresii", "dresiara", "derszija", "dersia". [P] Ile ważysz? XD [O] XDD [P] Sprzedasz kumpla za krate piwa? [O] Nope [P] Najgorszy dzień w twoim życiu? [O] Nie chcę nawet mówić ;d Dla ludzi o mocnych nerwach ;d [P] Najlepszy dzień w Twoim życiu? [O] Poznanie ekipy Venatuss [P] Masz jakieś hobby? [O] Rękodzielnictwo [P] Masz jakieś zwierzaki? [O] Psiaka, kilka kotów. [P] Gracz w coś poza cs'em? [O] LoL, Metin2, Wiedźmin [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, jaką zrobiłaś w życiu? [O] Jest kilka takich ;d Nie chcę wymieniać bo przyps XDD [P] Jakie są twoje trzy największe marzenia? [O] Zatańczyć walca nad morzem w sukni ślubnej pod tą nutkę XDD https://www.youtube.com/watch?v=0hQJoFgKq4c [P] Jakiej przyjemności nie potrafisz sobie odmówić? [O] Hmm... oglądanka seriali [P] Jaka jest najzabawniejsza rzecz, w jaką wierzyłaś jako dziecko? [O] Nie miałam takiej [P] Miałaś kiedykolwiek jakieś przezwisko? [O] Dresiara [P] Co jest twoim największym osiągnięciem? [O] Po wypadku otworzenie się na ludzi. [P] Gdybyś mogła w tym momencie wyjechać do dowolnego miejsca na świecie, gdzie byś się znalazła? [O] Na zieloną Ukrainę... [P] Czy jest taka piosenka, której tekst wydaje się napisany dokładnie o tobie? [O] Nie wydaje mi się, ale ta jest świetna i przypomina mi dobre czasy. [P] Jakie trzy cechy innych ludzi najbardziej cię do nich przyciągają? a jakie odpychają? [O] Godni zaufania, lojalni, nie lubię w ludziach fałszu. [P] Masz rodzeństwo? [O] Mam brata. [P] Gdybyś dowiedziała się, że masz nieuleczalną chorobę, która Cie powoli zabija, co byś zrobiła? [O] To co robię teraz ;d [P] Lubisz mnie? [O] Wydajesz się być okay [P] Masz jakąś konsolę? [O] Nope [P] Ile miałaś lat jak po raz pierwszy zapaliłaś papierosa i czy je palisz? [O] Jakoś około 15 lat, palę czasami [P] Wyjdziemy kiedyś na spacer? [O] Why not [P] Zmęczyłaś się odpowiadają na pytania? hehe [O] Troszkę [P] Ideał mężczyzny to.....? [O] @ PJETRAS [P] Granie w cs'a czy grube melo? [O] Melo [P] Jak trafiłaś na to forum? [O] Dostałam info, że jest potrzeba na moderacje i jestem ;d [P] Jest jakaś czynność/rzecz, bez której nie wyobrażasz sobie dnia? [O] Kawa [P] Planujesz mieć rodzinę? (mąż, dzieci i własny dom) [O] Tak [P] Jesteś cierpliwa? [O] Tak, lecz każda osoba ma jakąś granicę cierpliwości [P] Cierpiałaś kiedyś przez drugą osobę? Jeśli tak to przez kogo? [O] Można tak powiedzieć ;d [P] Samochód marzeń? [O] Nie mam [P] Jesteś typem osoby, która woli dawać czy brać? [O] Zależy co i komu [P] Masz do wyboru uratowanie całego świata jednocześnie umierając i każdy o Tobie zapomni, czy zostać zapisana w księgach historii, ale nikt by nie przeżył, tylko Ty? [O] Znaleźć sposób i połączyć dwa wyjścia [P] Potknęłaś się kiedyś na prostej drodze? XD [O] Proste, że tak. [P] Ulubiona potrawa to....? [O] Filet z kurczaka zapiekany ze szpinakiem i serem. [P] Najgłupsze pytanie jakie usłyszałaś? [O] Hey Blondyna, chcesz mieć syna? [P] Dobrze wspominasz okres edukacji szkolnej? [O] Tak [P] Jakiego wyznania jesteś? [O] Rzymskokatolickiego, ale praktykuję też grekokatolicyzm. [P] Jest coś na świecie czego pragniesz, a i tak wiesz, że nie będziesz tego miała choćby nie wiadomo co? [O] Młodsze rodzeństwo [P] Kino czy teatr? [O] To i to [P] Pizza czy kebab? [O] Kebab [P] Markowe ciuchy czy nie ma to dla Ciebie znaczenia, aby Ci się podobały? [O] Wygodne, stylowe, pasujące do mnie. [P] Dużo wydajesz na siebie i swoje przyjemności? [O] Zależne od potrzeb [P] Jesteś zadowolona ze swoich zarobków? [O] Na obecną chwilę tak, pracuję tylko dorywczo. [P] Jest moment w życiu, w którym wybrałabyś inną ścieżkę? [O] Tak, żałuję, że nie dołączyłam do zespołu wcześniej ;d zdecydowałam się dopiero po 2 latach [P] Lubisz długie kąpiele/prysznice? [O] Tak [P] Umiesz pływać? Masz swój ulubiony styl? [O] Niee, ale planuję się nauczyć ;d [P] Brałaś kiedyś udział w zawodach sportowych? [O] Tak [P] Jest jakaś sprawa z przeszłości, która nie daje Ci spokoju po dziś dzień? [O] Nie ma takiej [P] YouTube czy Telewizja? [O] YT [P] Masz konto na Tinderze? Albo innych portalach randkowych? [O] Nope, nigdy nie miałam [P] Oglądasz filmy 18+? hehe [O] Mam odpowiedzieć, tak? [P] Zostaniesz z nami na dłużej? [O] Nigdzie się nie wybieram. [P] Jak się czujesz na stanowisku moderatorki? [O] Dobrze ;d [P] Szybko nawiązujesz kontakty z nowymi osobami? [O] Sądzę, że tak. [P] Ile masz pamięci RAM w swoim sprzęcie? [O] Nie chce mi się sprawdzać [P] Wydałaś kiedyś pieniądze na wirtualne rzeczy? [O] Oj tak tak, za dużo xd [P] Jaki masz telefon? [O] Huawei P9 Lite, ale będę zmieniać soon [P] Na jakiej rozdzielczości grasz w gry? [O] 1920×1080 [P] Pokażesz kiedyś swój pulpit? [O] Z bardzo dużym dystansem [P] Ulubiony smak lodów? [O] Śmietankowe [P] Kim jesteś z wykształcenia? [O] Ukończyłam LO, profil mat-inf-ang. [P] Noc czy Dzień? [O] Noc [P] Oglądasz Netflixa? [O] O dużo za dużo ;d [P] Jak masz na imię zieloniutka? [O] Kamila Katarzyna Julia Зенонівна [P] Co lubisz w sobie? [O] Pochodzenie [P] Pogadamy kiedyś na TS'ie? [O] Możliwe @ Dusia [P] W jakim kraju chciałabyś mieszkać? [O] w Polsce [P] Jakie masz pasje? [O] Rękodzielnictwo. Nie mogło być inaczej. Do next Q&A nominuję męża @ PJETRAS 2 4 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi