Legends Never Die Dershia Opublikowano 29 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Witam w 40. edycji zabawy "Pod Ostrzałem". W ostatnim tygodniu rozdałam dla kilku osób z forum kałaszki i poprosiłam ich o wystrzałowe opinie. Na celowniku znalazł się Administrator CS:GO - @ Kudlaty ! Dziś przedstawiam Wam wyniki tej strzelaniny! Zapraszam do lektury! Anonim #1 Kudłaty, to pracowita osoba, fajnie mi się z nim pracowało przy deathrunie, po za tym, chłop zna się na rzeczach, które robi, no nic dodać nic ująć, szczery, zabawny chłop, mega lubię i szanuje! Anonim #2 Szef jak chodzi o pieniądze Anonim #3 Żadnych wspomnień z nim nie mam ale gościu wydaję się konkretny, zna się na rzeczy. Lubi browary, nie śpi po nocach. Ogólnie pozytywny chłop. Anonim #4 Znam chłopa już troszkę czasu, kolejna osoba z poprzedniej Sieci. @Kudlaty sam w sobie jest naprawdę w porządku osobą, można z nim porozmawiać o dosłownie wszystkim i niczym. Na każdy temat, jak i pożartować tak i porozmawiać w poważnych kwestiach. Mimo iż Administratorem jest od niedawno to już zdążył pokazać, że z nim nie ma żartów i że jego doświadczenie z innych Sieci jest bardzo duże. Awansowanie go na Administratora CS:GO, wprowadziło wiele świeżości, parę spraw rozwiązuje się szybciej i lepiej mimo wszystko , powiało świeżością, oraz jak już wspomniałem bardzo dużym doświadczeniem którego niektórym na tej Sieci brakuje Kudlaty mimo iż może się wydawać że zgrywa kozaka jest w porządku chłop i potrafi poprawić humor czy też podnieść na duchu Jako jeden z nielicznych woli rozmawiać niż, prowadzić dyskusje które nie prowadza do niczego Już wiesz kto to pisał Pozderki Anonim #5 cześć myślę że to spoczko osoba ponieważ najpierw odrzucił moje podanie a potem przyjął i dlatego jest gitem poznałem go jak złożyłem podanie pozdro Anonim #6 Kudlaty hmm bardzo pracowita osoba która ceni sobie profesjonalizm jest również osobą która potrafi się pośmiać i dobrze bawić zna jednak umiar między pracą a zabawą. Anonim #7 Kudlaty to taka miła osóBka, która wie jak zaradzić problemom, jest pogodny, dosyc specificzyny ale kocur totalny Anonim #8 Jest pozytywnie pierdolnięty, znamy już z 6 lub 5 lat. Najlepsze sytuacje to były kiedy prowadziliśmy własne serwery TS3, nie będę opisywać jakie, bo on już wie ;). Co do jego osoby, jest spoko, zabawny, pomocy i rozmowny w chuj. Słynie ze śpiewania piosenek disco polo, zawsze gdy razem graliśmy to w pamięć zapadła mi piosenka Jelenieryki - Weź Ogórka Mego Fajne też były jego opowieści ze szkoły, najlepsza to jak koleżanką je*nął o ławkęXDDDDDDD Anonim #9 Kudłaty to leniwy ch*j, który się mnie nie słuchał kiedy robił dr, że lepiej by było coś zrobić co ja mówiłem, ale to narazie odłożymy na bok. Jest on osobą miłą, pomocną z wieloma pomysłami. Sam nauczył mnie kilku rzeczy jak i opowiedział mi swoje ciekawe historię. Znamy się niedługo ale mogę stwierdzić, że jest jedyny w swoim rodzaju i jest jednym z najlepszych administratorów tuż po Pjetrasie Anonim #10 Generalnie Kudłaty prosty chłopak z tego co wiem. Spoko się z nim czasem pierdoli takie głupoty jak el brudello ale tak to super chłopak o dobrych zamiarach. Swoje uczucia i myśli wyraża wprost, nie komplikuje sprawy. Śmiało moge polecic tego allegrowicza Anonim #11 Wspomnienia to jedynie z serwera moge mieć generalnie Kudlaty jest pracowity i to bardzo potrafi po robocie pracować nad serwerem ulepszeniem go aby grało sie dobrze i było jak najwięcej osób zadowolonych z serwera jak sie poznałem z Kudłatym na serwerze zbytnio sie nie polubiliśmy z tego co pamietam a tera juz jest z górki wszystko pięknie chyba tyle moge powiedziec Anonim #12 Kudłaty spoko mordka, jest pomocny, o dziwo idzie z nim na luzie sobie pogadać, jak na właściciela to robi bardzo dużo dla serwera, stara się żeby atmosfera była dobra dla każdego, złego słowa o nim nie można powiedzieć Anonim #13 Bardzo dobry, pozytywny, sympatyczny, konsekwentny człowiek. Anonim #14 Znamy się trochę długo już, lubię go, choć czasami się nie dogadujemy to jednak jest dla mnie jak starszy brat. Jest stanowczy i konsekwentny, idzie po swoje i jest dobry w tym co robi. Robi najlepsze babeczki i ciasteczka Anonim #15 Kudłaty to bardzo pozytywna osoba która chcę bardzo dobrze dla sieci w różne sposoby i drastyczne (te górują) oraz te łagodniejsze. Ogóle facet się nie pierdoli u niego albo jest czarne albo białe mówi jak jest bez obijania w bawełnę lubię go z powodu gdyż potrafi on postawić granice między pracą na sieci a życiem prywatnym którą podkreśla. Bardzo pozytywnie określam tą osobą takiego go poznałem. 1 7 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Kudlaty Opublikowano 29 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Piękne wzruszyłem się, gdy to czytałem. Kocham WAS 1 4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi