Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #40 Kudłaty

Dershia

Rekomendowane odpowiedzi

• Legends Never Die

1133349964_podostrzaem.png.ad2de0022374cb5e45556935603a6e8f.png.587267d5d3a9751a7eed22972c607b2b.png

Witam w 40. edycji zabawy "Pod Ostrzałem".
W ostatnim tygodniu rozdałam dla kilku osób z forum kałaszki i poprosiłam ich o wystrzałowe opinie.
Na celowniku znalazł się Administrator CS:GO - @ Kudlaty !
Dziś przedstawiam Wam wyniki tej strzelaniny!
Zapraszam do lektury!

Anonim #1
Kudłaty, to pracowita osoba, fajnie mi się z nim pracowało przy deathrunie, po za tym, chłop zna się na rzeczach, które robi, no nic dodać nic ująć, szczery, zabawny chłop, mega lubię i szanuje!

Anonim #2
Szef jak chodzi o pieniądze

Anonim #3
Żadnych wspomnień z nim nie mam :D ale gościu wydaję się konkretny, zna się na rzeczy. Lubi browary, nie śpi po nocach. Ogólnie pozytywny chłop.

Anonim #4
Znam chłopa już troszkę czasu, kolejna osoba z poprzedniej Sieci. @Kudlaty sam w sobie jest naprawdę w porządku osobą, można z nim porozmawiać o dosłownie wszystkim i  niczym. Na każdy temat, jak i pożartować tak i porozmawiać w poważnych kwestiach. Mimo iż Administratorem jest od niedawno to już zdążył pokazać, że z nim nie ma żartów i że jego doświadczenie z innych Sieci jest bardzo duże. Awansowanie go na Administratora CS:GO, wprowadziło wiele świeżości, parę spraw rozwiązuje się szybciej i lepiej mimo wszystko , powiało świeżością, oraz jak już wspomniałem bardzo dużym doświadczeniem którego niektórym na tej Sieci brakuje xD Kudlaty mimo iż może się wydawać że zgrywa kozaka jest w porządku chłop i potrafi poprawić humor czy też podnieść na duchu  Jako jeden z nielicznych woli rozmawiać niż, prowadzić dyskusje które nie prowadza do niczego Już wiesz kto to pisał xD Pozderki

Anonim #5
cześć myślę że to spoczko osoba ponieważ najpierw odrzucił moje podanie a potem przyjął i dlatego jest gitem poznałem go jak złożyłem podanie pozdro

Anonim #6
Kudlaty hmm bardzo pracowita osoba która ceni sobie profesjonalizm jest również osobą która potrafi się pośmiać i dobrze bawić zna jednak umiar między pracą a zabawą.

Anonim #7
Kudlaty to taka miła osóBka, która wie jak zaradzić problemom, jest pogodny, dosyc specificzyny ale kocur totalny

Anonim #8
Jest pozytywnie pierdolnięty, znamy już z 6 lub 5 lat. Najlepsze sytuacje to były kiedy prowadziliśmy własne serwery TS3, nie będę opisywać jakie, bo on już wie ;). Co do jego osoby, jest spoko, zabawny, pomocy i rozmowny w chuj. Słynie ze śpiewania piosenek disco polo, zawsze gdy razem graliśmy to w pamięć zapadła mi piosenka Jelenieryki - Weź Ogórka Mego Fajne też były jego opowieści ze szkoły, najlepsza to jak koleżanką je*nął o ławkęXDDDDDDD

Anonim #9
Kudłaty to leniwy ch*j, który się mnie nie słuchał kiedy robił dr, że lepiej by było coś zrobić co ja mówiłem, ale to narazie odłożymy na bok. Jest on osobą miłą, pomocną z wieloma pomysłami. Sam nauczył mnie kilku rzeczy jak i opowiedział mi swoje ciekawe historię. Znamy się niedługo ale mogę stwierdzić, że jest jedyny w swoim rodzaju i jest jednym z najlepszych administratorów tuż po Pjetrasie

Anonim #10
Generalnie Kudłaty prosty chłopak z tego co wiem. Spoko się z nim czasem pierdoli takie głupoty jak el brudello ale tak to super chłopak o dobrych zamiarach. Swoje uczucia i  myśli wyraża wprost, nie komplikuje sprawy. Śmiało moge polecic tego allegrowicza

Anonim #11
Wspomnienia to jedynie z serwera moge mieć generalnie Kudlaty jest pracowity i to bardzo potrafi po robocie pracować nad serwerem ulepszeniem go aby grało sie dobrze i było jak najwięcej osób zadowolonych z serwera jak sie poznałem z Kudłatym na serwerze zbytnio sie nie polubiliśmy z tego co pamietam a tera juz jest z górki wszystko pięknie :D chyba tyle moge powiedziec

Anonim #12
Kudłaty spoko mordka, jest pomocny, o dziwo idzie z nim na luzie sobie pogadać, jak na właściciela to robi bardzo dużo dla serwera, stara się żeby atmosfera była dobra dla każdego, złego słowa o nim nie można powiedzieć  

Anonim #13
Bardzo dobry, pozytywny, sympatyczny, konsekwentny człowiek.

Anonim #14
Znamy się trochę długo już, lubię go, choć czasami się nie dogadujemy to jednak jest dla mnie jak starszy brat. Jest stanowczy i konsekwentny, idzie po swoje i jest dobry w tym co robi. Robi najlepsze babeczki i ciasteczka :3 

Anonim #15
Kudłaty to bardzo pozytywna osoba która chcę bardzo dobrze dla sieci w różne sposoby i drastyczne (te górują) oraz te łagodniejsze. Ogóle facet się nie pierdoli u niego albo jest czarne albo białe mówi jak jest bez obijania w bawełnę lubię go z powodu gdyż potrafi on postawić granice między pracą na sieci a życiem prywatnym którą podkreśla. Bardzo pozytywnie określam tą osobą takiego go poznałem.  

• Lubię to! 1
  • Super 7

mrrr+;3.gif

• Zasłużony

Piękne wzruszyłem się, gdy to czytałem. Kocham WAS <3

• Lubię to! 1
  • Super 4
  • -.Nothingness.- zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]