Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) Nick: ☆Andrzej☆ Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/tytusik2/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/☆Andrzej☆/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: spędzam ok. 5 godzin, mając admina moge i spędzać wiecej jeśli będzie trzeba Wiedza o SM [0/10]: 8/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Cześć jestem Tymon. Moimi hobby są gry komputerowe, a tak naprawdę jedna oraz motoryzacja, a konkretniej pojazdy ciężarowe i wszstko z nimi związane. Napisałem podanie o admina dlatego, że ostatnio zdarza mi sie byc na serwerze bardzo sporo w różnych godzinach i często jak gram przychodzi jakiś toxic albo na dodatek cheater i psuje gre. Co więcej mogę powiedziec. Dobrze dogaduje się z ludźmi i jestem kulturalny (jeśli trzeba) ;). Jestem równiez bardzo sprawiedliwy. Byłem kiedyś adminem na innym serwerze więc spokojnie sobie dam rade :). Pozdrawiam ciepło Tymon. Edytowane 30 Maja 2020 przez Andrzejek112 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 31 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Cześć Andrzeju, Tymonie +/- wiek + gt + sm +kultura +dobra opinia na serwerze Jetsem na TAK 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Jupikk Opublikowano 1 Czerwca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Jestem na tak + Sm +/- Wiek + Gt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Na TAK (okres próbny) wszytsko wypisane wyżej Ładne podanko Pozdrawiam Dr3SiK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi