Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Wieksza ilosc map + votemap dla graczy

madziachrypka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam, proponuje dodac wiecej map pokroju surf_green itd (konkretna lista poszla priv do opiekuna- ONE) do wgrania + votemap dla graczy aby to oni dokonywali wyboru a nie jak ma to miejsce obecnie jest to automatycznie. Wielu graczy o to prosilo. Pozdrawiam

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Według mnie bardzo dobry pomysł. Urozmaici to granie i na pewno da możliwość decydowania na jakiej mapie chce się grać.

• Użytkownik

Od siebie dodam np.: 
Surf_labirinto
https://gamebanana.com/maps/163180 
Gdzie zamiast klatki trafiamy do labirytnu, z którego da się nawet samodzielnie wyjść.

Istnieje też mapa surf_ski_2_enemy - jest to rozszerzenie ukochanego surf_ski_2, o kilka nowych, ciekawych ramp z dodatkowym przyspieszeniem i też widziałem wersję bez klatki!

• Właściciel
Właściciel

W dniu 30.05.2020 o 16:19, madziachrypka napisał:

Witam, proponuje dodac wiecej map pokroju surf_green itd (konkretna lista poszla priv do opiekuna- ONE) do wgrania + votemap dla graczy aby to oni dokonywali wyboru a nie jak ma to miejsce obecnie jest to automatycznie. Wielu graczy o to prosilo. Pozdrawiam

Niestety, ale opiekun nie decyduje o tym czy może sobie zmienić mod serwera z only Surf Ski na inne mapy więc należy to przedstawić tutaj lub mi wysłać

• Użytkownik
9 godzin temu, Trivor napisał:

Niestety, ale opiekun nie decyduje o tym czy może sobie zmienić mod serwera z only Surf Ski na inne mapy więc należy to przedstawić tutaj lub mi wysłać

Jasne jak najbardziej rozumiem, dlatego tez pisze to na forum, odnosnie akceptacji Was- moderacji. Tak wiec co o Tym sadzisz?

• Właściciel
Właściciel

Nie moderacji, tylko właściciela serwera, opiekun nie może sobie zmieniać modu serwera, bo nie jest jego właścicielem

Mogę dodać surf_Green zamiast ss5, jak się przyjmie, nie spadnie ilość graczy to co jakiś czas po jednej mapie mogę dodać kilka

• Użytkownik

Surf_labirinto na prawdę dobra mapka 

Aktualnie jak doszła jedna mapa nowa (Nie pamiętam nazwy) to 80procent skacze z respa na nieśmiertelności "ochronce" Do jaila i jest sajgon straszny, proponuję dodać wpis do regulaminu o  zakazie świadomego skakania z ochroną do jaila albo zmienić mapkę. 

• Użytkownik

Na green jest fragment gdzie postać się buguje i nie może się ruszyć. Slapy też nie pomagają. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jest jest powierdzam a dokładnie gdzie w skakuje sie w prawe okienko tam gdzie sa bronie :) Ale odkad pamietam od zawsze na jakichkolwiek serwerach  byly tam problemy :)

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

No tak średnio mogę naprawić mapę, mogę jedynie jakieś pudło czy coś takiego tam wstawić jeśli zablokowanie wejścia coś zmieni xD

Jakaś jeszcze znana, nie za ciężka mapa do dodania? Mogę jakąś jedną dodać

• Użytkownik
1 godzinę temu, Trivor napisał:

No tak średnio mogę naprawić mapę, mogę jedynie jakieś pudło czy coś takiego tam wstawić jeśli zablokowanie wejścia coś zmieni xD

Jakaś jeszcze znana, nie za ciężka mapa do dodania? Mogę jakąś jedną dodać

Jako że jesteś właścielem serwera co powiesz o wgaraniu 5 mapek wiecej ? Duzo graczy o tym spomina lecz nie wiem czemu nie chca napisac o tym na forum . Mysle ze madzia jest tez przekonany co do tego pomyslu . Na pewno przyciegnie to wiekszosc stalych graczy niz tylko przelotne osoby . Pozdrawiam :D

• Właściciel
Właściciel

Pododawałem dziś na mapy pewne udogodnienia. Sprawdźcie. Co do tego bugu na surf_green muszę zobaczyć dokładnie gdzie to jest.

Co do nowych map, podawajcie propozycje map, nazwy

• Właściciel
Właściciel

Macie dodane takie mapy

surf_ski_3_summer
surf_green
surf_labirinto
surf_green_delux2
Surf_Ski_2

Możecie używać RTV, nominować mapy itp.

Jak mam pododawać jakieś kładki, blokady, ściany, anty campy, teleporty i inne to mi pisać gdzie co i jak

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Trivor usuń zwykłe surf_green zostaw tego deluxe a zamiast zwyklego daj inna mapke :) . Deluxe jest o wiele lepsze od zwyklego 

Edit:

aha i to bicie na respie co zabira hp zwieksz roche czasu bo jak wchodza nowi to nie zdaza klasy wybrac a juz ich bije :P

Edytowane przez MATE
  • Właściciel
Właściciel

Na ile sekund? (ps. edytowanie posta jest dość ryzykowne, bo na 99% go nie zobaczę więc dodawaj nowe posty)

• Użytkownik

Tak samo prosze a aktualizacje regulaminu cos w stylu zakaz wyzywania innycg raczy , przeskok z respa na resp zabroniony , skanowanie bicie z respa to samo wiele graczy sie o to czepia ze nie ma tego w regulaminie a my jak admini tego zabraniamy i wychodza kwasy

• Użytkownik
Godzinę temu, MATE napisał:

Tak samo prosze a aktualizacje regulaminu cos w stylu zakaz wyzywania innycg raczy , przeskok z respa na resp zabroniony , skanowanie bicie z respa to samo wiele graczy sie o to czepia ze nie ma tego w regulaminie a my jak admini tego zabraniamy i wychodza kwasy

Dokladnie, poprawienie regulaminu jest potrzebne 

• Użytkownik

Jeszcze ja od siebie dodam że można by wgrać mapke   surf_forestl30  bardzo przyjemna i prosta do posurfowania. 

• Użytkownik

Nie mogę nigdzie znaleźć w internecie mapki, na której grałem na innym surfie, więc dodaje ją do posta tutaj. 
Jest to przeróbka surf_ski_2, tylko większa, szybsza i w innych kolorkach:) 
A co najważniejsze nie ma na niej klatki, jak na surf_2

@ Trivor

surf_ski_2_enemy.bsp surf_ski_2_enemy.txt

• Właściciel
Właściciel

Akurat klatki mogę ręcznie pousuwac, tylko teraz pytanie czy wywalac klatke np na surf ski summer czy nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]