Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 1. Imię: Jakub 2 .Twój nick na serwerze: MrVarnaz 3. Aktualny wiek: 17 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/MrVarnaz/54.38.49.145:27015/ 5. W jakich godzinach możesz grać: w godzinach porannych od 9 do ok 12 oraz późnym popołudniem między 18 a 22 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 6/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: TAK 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję? -często gram na serwerze oraz uwielbiam ludzi na nim :3, -potrafię rozróżnić cheatera od normalnego czystego skilowego gracza, -jestem osobą miłą oraz pomocną 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/MrVarnaz/ 12. Twój Steam ID: STEAM_0:1:527096484 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Adi Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jestem na TAK + Jestes dosyc czesto dostepny, co automatycznie jest ogromnym plusem! + Wiek + Masz doswiadczenie. - / + Znajomosc SM, ale wiadomo ze wszystkiego da sie nauczyc, mysle ze kilka dni i podlapiesz dobrze temat 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Oooo, Varnazik. Miło mi cię widzieć mordeczko. - Godziny, trochę słabiutko ale nadrobisz spokojnie + Rozpoznawalny jesteś, miałem z tobą przekopy nie raz. + Kultura na poziomie jest, nie mogę się przyczepić Moja ocena: Kategorycznie TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jestem na TAK +Rozpoznawalność +Wiek -sm ale idzie sie go szybko nauczyć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka she Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jestem na TAK +Wiek +Doświadczenie +Zachowanie, nie mam się tutaj do czego przyczepić. Jesteś ogarnięty. +/-SM, wystarczy, że sobie przypomnisz. -GT, masz 5 godzin na serwerze, trochę jest do nadrobienia. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 31 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi