Użytkownik∙ hk. Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Cześć! Tym razem piszę temat z propozycją odnośnie dodania coś typu naszych teraźniejszych *ogłoszeń*. Mianowicie chodzi mi tutaj o *Ważne linki/istotne linki*. Działałoby to na tej samej zasadzie co wyżej wspomniane ogłoszenia, lecz nie znajdowałyby się tam m.in: konkursy/eventu itd, ale linki do: Głosowania na nasze serwery, odwołania od bana/wstaw screeny, linki do regulaminu forum i SB, czy tez link do zachęcania reklamowania naszej sieci itp. Jak wiadomo nie wszystko pasuje do ogłoszeń. - Stąd owy pomysł. Myślę, że wszystko jasno, prosto wytłumaczyłem i każdy zrozumiał. Wyższej administracji proponowałem ją, więc teraz czekam na Wasze opinie. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 30 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Jak dla mnie okay, pomysł jest spoko, ale zastanawiam się czy nie będzie tego tak za dużo, bo są już zwykłe ogłoszenia i myślę, czy to będzie współgrało, lecz zawsze można spróbować. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 30 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Pomysł jest fajny i jak najbardziej na plus. Moim zdaniem to forum ma lekki problem z przejrzystością, jeśli mogę to w ten sposób określić. Zgadzam się tutaj z @ Dershia co do możliwego natłoku tego wszystkiego. W końcu nie chodzi nam o to, aby nowy użytkownik był przytłoczony ilością informacji, która go otacza. Trzeba by było to zrobić w taki sposób, aby spełniało to swoją funkcję, a zarazem było czymś minimalistycznym i przyjemnym dla oka. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 31 Maja 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Jak dla mnie okey, lecz można nad tym pomyśleć jak wleci nowy styl. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 @ Trivor @ DizZy @ WhiteNygga ? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Coś takiego skrobłem Możecie propozycje kolorów podesłać, najlepiej stąd http://www.kurshtml.edu.pl/html/wykaz_kolorow,kolory.html 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi