Użytkownik takus_xd Posted August 21, 2018 Użytkownik Share Posted August 21, 2018 Nick z Cs'a: TaKuS Admin banujący: MarKeloN~~~~~ Serwer: |DD2| LECZENIE || VIP STEAM || KOSY || SKINY|| @StrefaSkilla.pl ^1shot1kill.pl (de_dust2) Data zdarzenia: 21.08.2018 godzina 14:23 Opis sytuacji: wszedłem na serwer Olny DD2 po raz pierwszy grałem ze trzy minuty po czym zostałem nie słusznie zbanowany przez admina MarKeloN ponieważ jeżeli chce se sprawdzić czy gracz gra na tak zwanym wh admin powinien dać mu ss a nie od razu banować bez wcześniejszego banowania . Link do bana z amxbansa http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: MarKeloN~~~~~ [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack, odwolac mozesz sie na StrefaSkilla.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:804153462' [AMXBans] Twoje IP: '5.172.236.100' [AMXBans] ======================================= Link to comment
cannabis 0101 Posted August 21, 2018 cannabis Share Posted August 21, 2018 @MarKeloN~~~~~ 24h na rozpiskę Link to comment
cannabis 0101 Posted August 22, 2018 cannabis Share Posted August 22, 2018 brak rozpiski. Masz UB Link to comment
cannabis 0101 Posted August 22, 2018 cannabis Share Posted August 22, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts