Użytkownik PoProstuKing Opublikowano 30 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 (edytowane) Pomyłka Edytowane 30 Maja 2020 przez PoProstuKing W złym temacie wstawione 2 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die mayu Opublikowano 30 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 32 minuty temu, PoProstuKing napisał: 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): Nie mam aktualnie po co podawać ponieważ na tym serwerze jeszcze nie grałem ale jak przyjmę się jako admin będę spędzał dziennie z 8 godzin aby poprawić statystyki Czekaj czekaj. My admini mamy wypowiadać się na temat Twojego podania nie mając najmniejszego pojęcia kim Ty jesteś ani jak się zachowujesz ? Z tego co ja wiem to pierw się gra na serwerze i daje się poznać ludziom, a dopiero potem można myśleć o ewentualnym pilnowaniu porządku. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek działało to inaczej. To żeś mi humor poprawił przed snem. Nie mam zamiaru nawet tego argumentować. @ Opiekun SerweraONLY MIRAGE#1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 31 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi