Użytkownik Monofotoalaajmbot Opublikowano 31 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Witam Wszystkich i kazdego z osobna piszę ten temat tutaj bo w sumie nie wiem skąd wziąć odpowiedź na moje pytanie. Na popularnej stronie hellcase gdzie można otwierać skrzynki itp chcę sprzedać swoją kosę i tam zabawić się w otworzenie jakiejś drogiej skrzynki i liczyć na szczęście, tylko gdy próbuje zasilić konto poprzez skiny i wsadzam tam kosę i już wszystko akceptuje to na koniec wyskakuje taki błąd i szczerze nie mam pojęcia co zrobić a na google nic nie znalazłem. Spoiler https://prnt.sc/sr2bqr Odnośnik do komentarza
Użytkownik Monofotoalaajmbot Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Temat do zamknięcia samo się naprawiło jakimś cudem Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi