Użytkownik MikieXe Opublikowano 31 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: Majkel_UwU Nick admina banującego. @ DizZy Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: 15:20 - 31.05.2020 Serwer na którym dostałeś bana: RETAKE Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz):Dostałem bana permanentnego z powodem "kultura/obraza". Jak pewna osoba mnie zabiła i napisała "haha" to odpisałem "Po co się cieszysz?. Tamta osoba odpisała "a nie można?". Żartobliwie odpisałem, że nie można bo nie wiedziałem dlaczego się cieszy i otrzymałem w tym momencie bana.Bardzo tego żałuje,przepraszam Link do Sourcebansa z twoim banem: Brak Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Zostałeś zbanowany na tym serwerze. Edytowane 31 Maja 2020 przez MikieXe Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 31 Maja 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Bana dostałeś ode mnie osobiście za głupie docinki wcale nie potrzebne mimo ostrzeżenia nawet kiedy wbiłem na serwer bo zostałem poproszony a ty dobrze wiedziałeś że cie obserwuję dalej postanowiłeś kontynuować swoje zachowanie. Jako że przychodzisz i przepraszasz myślę że jeżeli właściciel serwera @ LEGENDAR się zgodzi możesz dostać UB ale mam nadzieje że więcej taka sytuacja nie będzie mieć miejsca a ja nie będę osobiście musiał wchodzić na serwer. 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 31 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi