Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Nick z CS: archonek-. Admin banujący: nie wiem. Nie działa mi amx - Zabroniony dostęp. Serwer:only dd2 #2 Data zdarzenia: 14;35 / dzien dziecka. Opis sytuacji: chilerka game i permshot na leb Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): nie dziala Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : archonek-. [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 34224576 ' [AMXBans] Twoje IP : '*** ' [AMXBans] =============================================== 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 1 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Dobra, jedziemy Link do demek - *Klik Demo 1: 1:51 - ta głowa troszkę obok modelu B+- 2:04 - GS'y 3:52 - Król deagla? B+- 6:03 - Znowu GS'y 6:08 - Sety w Kriegu zdecydowanie do poprawienia XD B+ Demo 2: 10:30 - Headshot w biegu z deagla, jeszcze nie w typa, w którego strzelał. B+ 11:24 - dobry refleks B+- 12:02 - Najszybsza ręka na dzikim zachodzie, czy triggerbot? B+ 12:30 - 2 headshoty w biegu z DGL B+ 13:29 - Krieg oszalał, celownik lata za modelami jak reksio za szynką XD B+ Demo 3: 20:11 - jak w 12:02. B+ Dzięki @ darealpetuwer. za pomocną dłoń przy rozpisce @ |K4|Bum @ GENERAL ALADEEN 1.6 zapraszam do oceny dema. Łokieć, pięta - ban dla klienta. Pozdrawiam 1 4 1 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 No to jedziemy Demo 1 1:31 -/+ Już nawet do tego można się doczepić. 1:51 +b wcelowujesz się najazd na model 2:04 +b 3:53 -/+ Dziwna ta bania z Dgla wybiega i celuje modelowo na enemy. 6:09 -/+ Smiesznie celownik odskoczyl, nie jestem pewien czy był trigger czy nie. Demo 2 10:32 -/+ taki head z tiimmingiem 100%? 12:02 -/+ Ciężko powiedzieć czy to triger, obrót i nacelowanie na głowę, przeskoku nie ma.? 11:26 -/+ strzelasz za nim wyjdzie 12:32 +b natychmiastowa reakcja w momencie pojawiania sie modelu, widać skoki celownika 12:29 - 13:31 +b Wariacja celownika + idziesz juz na pewniaka Demo 3 20:12 +b niby wie ale idealny noscope ? Widać że gościu spalony totalnie , ale i rozpiska dobra za co szacunek ! Musimy poczekać na 2 UBT @ |K4|Bum bo sam nie mogę zamykać Taki regulamin . Do pieca ! 3 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Jak wy tak jedziecie z tym tematem. To ja też No to jadymy; Demo 1 1:51 Wlatujesz i od razu celujesz na banie B+ 2:04 No tu chyba nie trzeba tego komentować B+ 3:53 W zwolnionym tempie widać jak celownik wskakuje na banie od razu po zakończeniu flasha B+ 5:15 Nie wiem czy nie zauważyliście czy po nie chciało się wam pisać, ale tu znowu widać gsy B+ 6:09 @ GENERAL ALADEEN 1.6 Tak tu był trigger oczywiście B+ Demo 2 no to już jest zlagowane trochę ... 10:32 Tu nie zauważyłem nic ciekawego, normalna bania na farcie B- 11:26 @ GENERAL ALADEEN 1.6 tu zaczął strzelać gdy już wyszedł, tylko bardziej ciekawią mnie te drgania na bani nie wiem czy to efekt rozrzutu czy minimalny trigger B-/+ 1:55 Znowu przez sekundę można zauważyć gsy B+ 12:02 No trochę dziwna ta akcja B+ 12:32 Jest zauważalny przeskok B+ 12:29 - 13:31 n minucie 13:31 widać efekt triggera B+ na pierwszym modelu. Demo 3 20:12 +b @ GENERAL ALADEEN 1.6 jaki noscope? normalnie tu celuje bardziej zastanawiałbym się nad określeniem @ Uszaty " szybka rączka " No bo nie powiem w ułamku sekundy tak zareagować i się wcelować to graty. b-/+ Myślę że w tych 2 demkach znajdzie się wystarczająco dużo spalonych akcji by potwierdzić nieczystą grę gracza. Ban nadany słusznie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi