Użytkownik ambasadorspołeczności Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Twój nick na serwerze: Ambasador Społeczności Nick admina banującego. Jasik Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: coś koło 11;00 02.06.2020 Serwer na którym dostałeś bana: Arena 1vs1 PRISMA 2 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Zostałem zbanowany po tym jak go zabiłem gracza (Jasik) powiedziałem essa i dostałem od razu bana na stałe więc nie wiem jaki to powód do tego ale okej i prosiłbym o unbana :) Link do Sourcebansa z twoim banem: Brak Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Zostałeś zbanowany na tym serwerze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiK/ Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Odwołujac sie do bana mówiłes juz kilka razy essa do mnie i do innych. Graczy nie dostaleś bana na stałe tylko na 120 minut (2godziny) za prowokacje.Wchodząc na serwer akceptujesz regulamin serwera wiec powinnieneś wiedziec o tym.Dla mnie ban słuszny. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Ban został słusznie nałożony za prowokacje. Odwołanie odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi