Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: BMW E60 M5 Wiek: za 11 dni oczko :v Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: Nie wiem czy istnieje osoba, która mnie nie kojarzy chociażby z nicku (no, nie licząc tych nowych użytkowników). Często bywam na forum, praktycznie codziennie, udzielam się na czacie i staram rozbawiać innych swoją osobą a, no i podrywam użytkowniczki jak na playboya przystało, wiadomo. pssst, nieskromnie też przyznam, że sprowadziłem tu na forum kilka fajnych kobit! XDD A teraz do meritum: Tak, wiem, nie mam 300 postów, nie mam 200 reputacji, ale udzielam się na forum w miarę regularnie od stycznia 2k19 (prawie półtora roku), czas online 25d 3h 2m 30s mówi sam za siebie. Jak każdy mam swoje odchyły i nie dam sobie wejść na głowę, ale ogólnie rzecz biorąc jestem osobą bezkonfliktową, raczej przyjacielską, zatem można uznać, że spełniam 4/6 warunków, a to jakieś 66% 300+ postów - 200+ reputacji - Staż na forum przynajmniej 6+ miesięcy + Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji + 9 aktywnych dni na forum + Bezkonfliktowość + jak nie przejdzie to się nie obrażę, ale nie byłbym sobą jakbym nie zaryzykował, nie mogę już patrzeć na ten biały kolor pozdrawiam cieplutko, komisarz Bełemwu Edytowane 2 Czerwca 2020 przez BMW E60 M5 4 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Informacje na pv, powodzenia 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi