Użytkownik SqN.! Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Nick: OneShotOneKillNoHackThisIsSkill wcześniej SqN.! Imię: Arek Wiek: 17 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: teraz jakos 7 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/OneShotOneKillNoHackThisIsSkill/54.38.58.82:27015/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/arcz11/ Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Teraz nie, ale na dniach będzie. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: A dlaczego by nie, posiadałem admina wcześniej na tym serwerze i zawsze starałem się wykonywać swoją robotę jak najlepiej. Na serwerze gram o różnych godzinach i dosyć często jest tak, że na serwerze nie ma żadnego admina, a ktoś zamiast wykonywać cele mapy to sobie kampi bądź lata za fragami dla tego chciałbym temu zapobiec. Chciałbym również pomóc wam oczyszczać serwer z osób czitujących. Kontakt: Steam/Forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: W 100% na chwilę obecną niekoniecznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Wypowiem się na ten temat, degrada. Miałem kilka powodów które okazały się być nie ważne i dlatego umożliwiam koledze na ten moment powrót do administracji FFA. Z góry przepraszam za to , że mam czasami zmienne zdanie, lecz człowiek po pewnym czasie potrafi przejrzeć na oczy i się poprawić znam go nie od dziś był z Nami na początku tworzenia FFA i jest teraz "SqN!" jeżeli ktoś uważa że szkodzi serwerowi to proszę według regulaminu napisać jak należy skargę a nie mi pisać na pw. Pozdrawiam Zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MoLoJ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Jestem na tak, tym bardziej, że ja teraz robie na 2 etaty i nie mam czasu grac po 60/70 godzin tygodniowo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KropeK Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witam. Jestem na Tak. Pozdrawiam ps. Argumenty 1. Dobry gracz , sympatycznym. 2. Kultura , zero spin z innymi graczami. 3. Często gra i zna ten serwer jak nie każdy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Przyjmuje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi