Użytkownik∙ hk. Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Cześć! To znowu ja. Dzisiaj przychodzę do Was z propozycją, która moim zdaniem jest dość pożyteczna oraz dość ciekawa aby rozważyć jej przyjęcie. Mianowicie chodzi mi o dodanie rozszerzenia o nazwie *Bump Up Topics*. Wtyczka dawałaby nam moderacji, jak i użytkownikom możliwość podbijania tematów. Najlepszym rozwiązaniem moim zdaniem byłoby ustawienie Bump’owania co 24h. *W skrócie: dodanie przycisku *Podbij temat* który umożliwiałby wrzucenie tematu na główną. Z owej funkcji można by było korzystać co 24h. Wtyczka: https://invisioncommunity.com/files/file/7841-tb-bump-up-topics/ Zapraszam do wyrażania swoich opinii, każda opinia jest brana pod uwagę. Pozdrawiam. @ shinga Wazne tematy są wyróżniane, czy tez podpinane, a podbijanie w tym wypadku nie zakrywałoby ich. @ Trivor Masz racje, można tak robić, lecz nie mamy możliwości jako moderatorzy usuwania notek. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Jak dla mnie zbędne, jesli uzytkownicy będą podbijać 'mało' istotne tematy to zrobi się tylko niepotrzebny bałagan, a wazne tematy będą po prostu niewidoczne. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 @ DizZy @ WhiteNygga @ Trivor ? Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 13 Czerwca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Dla mnie również zbędne, tak jak wyżej shinga napisał będzie to nadużywane i tematy WAŻNE będą mało widoczne, a jakieś "pierdoły" bardziej. Na NIE 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Tak jak napisały osoby wyżej ^. Niestety, wtyczka może być zbyt często używana w głupich oraz nic nie wnoszących postach co może tylko zaśmiecać forum i odrzucać ważne tematy niżej. Więc nie ma to sensu oraz jest zbędne. Mamy na forum opcje "Promuj" działa ona podobnie i spełnia swoją rolę. Propozycję ODRZUCAM. Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi