Użytkownik Sebiciusz Opublikowano 2 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Twój nick: LOLO Nick oskarżonego: Nikogo nie oskarżam Powód skargi: xxx Opis sytuacji: Permanentny ban Data i godzina zdarzenia: 05-31-20 20:00 Miejsce zdarzenia: Arena 1vs1 Dowody: Coś od siebie: Grałem na arenie 1vs1 w CS:GO i byłem długo na pierwszej pozycji... Zawsze grałem tu z kumplami... Dnia 31.05 dostałem bana z niewiadomych mi przyczyn podczas grania, w cs gram bardzo długo kilkanaście lat więc pierwsza pozycja w tabeli to raczej norma w moim przypadku... W dodatku mam status prime. W cs 1.6 również gram latami i mam przegrane 3000h. Jestem bardzo rozczarowany jak i również moi znajomi taką sytuacją bo grywaliśmy na tym serwerze i to nie tylko na arenie jak i na innych waszych serwerach wcześniej na 1.6 a teraz nigdzie nie mogę wejść... Z początku myślałem że dostałem bana za ping lub mikrofon który buczy no ale to by nie był wtedy permanentny ban tylko czasowy na max parę godzin ? Bardzo mi zależy na tej serwerowni, myślałem że już ktoś się mógł pomylić albo coś... Już wykluczam myśl o wspomagaczach bo to byłoby dla mnie śmieszne i nawet przez myśl by mi to nie przeszło że ktoś mógłby mnie tak ocenić Bardzo proszę o wyjaśnienia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 2 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 W przypadku bana należy napisać odwołanie więc zły dział napisz według wzoru w dziale ubteam A ktoś rozpatrzy demko i jeżeli ban nie był słuszny dostaniesz ub skarga nic nie da tym bardziej że osobiście dałem ci bana. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 2 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi