Użytkownik∙ elko Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Nick: elko Wiek: 15. Program, którym się posługujesz: Photoshop CS 6, czasem Gimp 2.0 W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.): Avatary, sygnatury, banery. Jak długo zajmujesz się grafiką?: 3 lata z przerwami. Dlaczego ty?: Ponieważ jest jedna graficzka i chciałbym pomóc w wykonywaniu zleceń, ponad to jestem jestem aktywny w dziale graficznym co widać. Mam spore doświadczenie, więc czemu mam nie spróbować? Linki do 2 realizowanych zleceń: 6. Brak aktywności zlecającego powyżej 9 h będzie skutkowało zamknięciem zlecenia z powodem "Zlecenie zrealizowane" więc można uznać, że wykonane. Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: https://imgur.com/a/nk3YETe https://imgur.com/a/9wVkh3v https://imgur.com/a/dhUpsWw A tutaj paczka plików PSD, czyli pliki które świadczą o tym, że prace są moje. https://www71.zippyshare.com/v/SuwiG59k/file.html Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Pozdrawiam. edit. Koxiku do podania trzeba 3h, mam 3h wiec nie jest to konto pod podanie. Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez elko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bysior Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 No troszkę słabizna- nie oszukujmy się. Jeśli rzeczywiście sprawia Ci to przyjemność i chcesz w to brnąć to zachęcam do większego zainteresowania ( tak na poważnie ) grafiką. Oglądaj tutki, kombinuj, a z czasem będzie lepiej. Ćwicz i spróbuj następnym razem Niestety jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koxik Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 na nie konto pod podanie słabe prace wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Azed0 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Na nie -słabe prace -marne podanie +chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik kozak345 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) na małe tak - konto pod podanie + fajne prace + wiek + chęci można dać szanse chłopakowi Pomogłem to zostw po sobie "Lubie to" Dziękuje <3 Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez kozak345 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Relax. Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) Na tak: + Chęci widać, + Nie płaczcie, że słabe prace skoro tacy wspaniali jesteście to zróbcie lepsze według mnie spoko wyglądają, + Starasz się być aktywny Gdzie wy widzicie konto pod podanie? Patrzcie zarejestrowany kiedy był. Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Relax. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik torpeda Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Na tak: + Staż, + Pomocny, + Grafiki bardzo ładne, + Widać, że chłopak się stara o rangę, Dajcie mu moderatora przy okazji bo widać, że chłopak się stara 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Można dać szansę : + prace w miarę okey + chęci -/+ wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik FreeKill Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 No nie wiem.. - Wiek -/+ prace + Chęć - podanie tak średnio napisane + przyda się pomoc Hmm... Można dać szansę ale sugerowałbym okres próbny. Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Okres próbny 2 tyg. Gratulacje Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi