Użytkownik _1111_x01 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Witam serdecznie, zostałem zbanowany przez osobę o nicku "FIQel". Podczas gr , gdy jeden z graczy ktory notorycznie mnie obraża jak i inne osoby mnie obraził postanowiłem mu odpowiedzieć (co jest naturalną reakcją) -najlepszą obroną jest atak Przechodząc do sedna, 2 razy utrudniłem grę i dostalem ostrzeżenie, więc przeprosiłem ładnie kolegę FiQela. Dlaczego ja zgarniam bany jak komuś odpowiem, a jak ktoś mnie obraża od najgorszych to juz nie? Panie FiQel, prosze nie faworyzować graczy. Jeśli Pan obdarza sympatią swoich kolegow, to proszę to robić poza grą i poza serwerem. Rozumiem wyrzucić gracza, ale ban za odpowiedź na wyzwiska? Żenada. Czemu tu gracze są faworyzowani? Czemu ja akurat dostałem tego banika, przecież nic złego nie zrobiłem (: Edytowane 3 Czerwca 2020 przez _1111_x01 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty z powodu braku wzoru. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi