Użytkownik∙ ryaNNNq Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: ☂ ryaNNNq Nick admina banującego. Krixo Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 06-03-20 16:41 Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage #1 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Na serwerze znajdywało się 2 cheaterow, po czym zauważyłem, że na serwer wbił Monofotoalaajmbot który był adminem,( nie wiedziałem o degradzie który miał miejsce 1h temu, a ciężko przy jego nicku zauwazyć napis admin ponieważ ma on zmieniający się clan tag i wyświetla się napis P@J@CERKA) gdy był na serwerze przez 5 rund nic nie zrobił napisałem na chacie "*DEAD* ☂ ryaNNNq : ci admini to sa chbaa skorumpowani" po czym dostałem bana Link do Sourcebansa z twoim banem: https://www.sourcebans.cloudh.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:431305624&advType=steamid&Submit Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Edytowane 3 Czerwca 2020 przez ryaNNNq dodanie napisu ban 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dostałeś bana za obrazę gracza bo kłóciłeś i wyzywałeś się z cheaterem którego zbanowałem bo nie było mnie na serwerze i zostałem poproszony o wejście na serwer i ogarnięcie tego. Moim zdaniem ban jest słuszny Minimum można skrócić ci bana do 3 dni. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ryaNNNq Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Połowa serwera go obrażała, ponieważ prowokował każdego a tylko ja dostałem bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Tylko na Ciebie była skarga i tylko Ciebie przyłapano. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ryaNNNq Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 4 minuty temu, Krixo napisał: Tylko na Ciebie była skarga i tylko Ciebie przyłapano. Kto mnie przyłapał? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ryaNNNq Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 6 minut temu, Krixo napisał: Tylko na Ciebie była skarga i tylko Ciebie przyłapano. Od momentu kiedy wszedłeś na serwer nic obraźliwego nie napisałem. (dowód konsola) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ban skrócony do 3 dni Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi