Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Proszę o unbana

jeden.`

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: Analna.Madzia69
Admin banujący: UszatyKrul`
Serwer: DD2 #2
Data zdarzenia:  03.06.2020 - 20:30:16
Opis sytuacji: Nie wieeem
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=18613
Wycinek bana z konsoli:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Analna.Madzia69 
[AMXBans] Powod : ' Czitowanie. ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 493906709 ' 
[AMXBans] Twoje IP : '  ' 
[AMXBans] =============================================== 

@ GENERAL ALADEEN 1.6  gdyby to byl moj ban bym nie mógł wbić na serwer to po 1 ,a po 2 mam zmienne ip wiec moglo się pokryc z innym ;p 

Edytowane przez jeden.`
  • Ha ha 2
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

Edit. Tak, @ GENERAL ALADEEN 1.6 ip się zgadzają, niestety są to ip z plusa, więc mogło przypisać takie samo ip dwóm różnym użytkownikom (choć nie wierzę w to, w tym przypadku :P).

W razie wątpliwości - Rozpiska: 

Link do dem - *Klik.

Demo 1:

2:50 - modelowo, pierwsza bania w biegu, druga bania również + strzał obok modelu, później ostatni frag ze sporej odległości, również w ruchu. B+

3:37 - Headshot przez smoke'a. B+-

Demo 2:

6:51 - Pre-fire 1 klasa + druga głowa w biegu B+

8:42 - przeskok na model, przez smoke B+

8:46 - głowa z digla w ruchu B+-

10:40 - ładna głowa B+-

13:28 - modelowo B+

16:04 - kolega uprzedził lock'a. B+-

16:07 - Ładna głowa, modelowe wychylenie, choć słyszał wcześniej przeciwnika. B+-

16:09 - Pre-fire po usłyszeniu kroków B+-

16:14 - Skan w biegu, idealnie siadł + frag headshotem, w ruchu cofając. B+

Dla mnie coś tu ewidentnie stwierdzi spalenizną :hkKek:

@ GENERAL ALADEEN 1.6 @ |K4|Bum Miłego oceniania. :default_papieros:

Edit.v2.

PS. Na jednej ze stronek nasz kolega ma bardzo bogatą historię skanów. Jak widać, na jego dysku cheatów do wyboru, do koloru :kekw:

@ jeden.` ty faktycznie niepoważny jesteś XD

jedynka.png.b05dd71f377a7460de8a62008b3839a8.png

• Lubię to! 4
  • Ha ha 3

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Użytkownik∙

Dem 1:
2:50 - zwykłe głowy + masz racje 1 strzal poleciał obok głowy :p ,a co do tego modelowo to mógłbyś do kazdej czasówki dodać :>> / b-
3:37 - idk u mnie przez smoke było widać model ,ale moglibsmy sie tutaj kłocic / b-+

Dem 2:
6:51 - słyszałem jak ktoś tuptał to było wybiegane z prefire jak zawsze ,zwykła głowa taką nie jeden w nicku z csetti strzela / b-
8:42 - przeskok? zwykły frag fakt ,że przez smoke ale no nie biło bity na trupie wiec musiał gdzieś kampic :c / b-
8:46 - zwykła głowa / b-
10:40 - kolejna zwykła głowa / b-
13:28 - imo ja ciągle tka wychylam z trupa + bylo ich słychac po lewo/prawo wiec ktoś musial biec na gale bo byłem solo wiec no
16:04 - nie wiem co w tej akcji jest nie tak? Chodzi ci o to ,że Fiqel raszował ciagle trupa z kimś? / b-
16:07 - kolejny zwykły frag + nie można tutaj mówić nic o modelowym wychyleniu bo słychać go + napierdala serie z m4 
16:09 - wychylone z prefire czy po usłyszeniu kroków możliwe ,ale wtedy mój kolega z teamu zaczął do niego strzelac wiec było pomagane / b-
16:14 -  szkoda ,że ten skan nie w tą skrzynke poszedł co trzeba bo za 2 był + lucky głowa w biegu do tyłu / b-

@ GENERAL ALADEEN 1.6 tak jak piszę ten ban który dodałeś mi w notce jest mój aczkolwiek wtedy dostałem ub od Trivor'a wieć to IP jest akurat moje.
@ Uszaty  się nie umyłeś to smierdzi ;c

Szkoda ,że ostatnie spalone skany były 9 miechów temu poza tym co ma skan wargod'a z tamtego okresu czasu do FFA i zaistniałem sytuacji? XD Poza tym widać ostatni skan i po formaciuku czysty cs'ik. Muaa :3

Edytowane przez jeden.`
  • Ha ha 6
  • Użytkownik

Demo 1:

2:50 - Analizowałem całą tę akcję i nie zauważyłem nic ciekawego B- 

3:37 - U mnie również jest zauważalny model gracza. B- 

Demo 2:

6:51 - No troszkę dziwna ta akcja, w zwolnionym tempie można zauważyć że nie widziałeś jeszcze modelu a zacząłeś w niego strzelać( Pierwszy typ) (Pozostałych dwóch, normalna akcja)  najwidoczniej musisz mieć jakieś bardzo dobre słuchawki że wiedziałeś gdzie strzelać ... ( A trzech typa tam było) B+ 

8:42 - No @ jeden.` słaba trochę ta twoja wymówka. Ewidentnie widać przeskok B+ 

8:46 - @ Uszaty  Tutaj również jakbym zauważył delikatny przeskok B+ 

10:11 - @ Uszaty  Nie wiem czy zauważyłeś tę banie z awp ale też ładnie siadła, z takiej odległości idealnie w banie na zummie x2 gwizdnąć no to ładnie, gdzie musiał n banie nacelować co widać w zwolnionym tempie że celownik poszedł na banie B+ 

10:40 - Normalna akcja B- 

10:56 - @ Uszaty  nie wiem czy zauważyłeś ale ta akcja też dziwnie wygląda  Tu mam wrażenie jak by celował za modelem a przy końcu dla pewności wcisnął magiczny guzik by nie spitolić akcji B+/-

11:03 -  @ Uszaty  też bym o tym wspomniał bo dziwny skan na model w bramie B+/- jak by z lockiem. 

13:28 - No tu wiedziałeś w jakim momencie wyjść za bardzo B+ 

16:04 - kolega uprzedził lock'a. B+-

16:07 - No właśnie usłyszał przeciwnika to modelowo wychylił B- 

16:09 - No to też dziwnie wygląda, niby słyszał ale szybka reakcja... B+/- 

16:14 - Bania może i fartem siadła, skan też dziwny bo tak idealnie by wiedział że tam ktoś jest .... b /- 

@ GENERAL ALADEEN 1.6  jak byś stosował się do rozpiski to luknij też na moje czasy bo parę akcji dziwnych znalazłem w miedzy czasie. 

Ogólnie codo mojej pini gracz nie gra czysto odpala się wtedy gdy tego potrzebuje xd 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Demo 1:

2:50 -/+ Zaczyna się od zabicia w anarchi, ogólnie to nawet celownik nie był na głowie, ale głowa weszła.

3:37 -b Szok, nic nie widać ale strzał i głowa, to już meeega fart by musiał być.

Demo 2:

6:52 +b Dobry prefire celownik obok głowy, ale druga głowa weszła..

8:42 +b  kolejny przeskok celownika z ramienia na głowe

8:46  +b Według mnie też nienaturalna głowa. Celuje zupełnie gdzie indziej nagle celowniczek na główke z dupy leci.

10:41  -/+ Niby się wydaje normalne, ale wg mnie jakoś za bardzo gwałtownie ten celownik poleciał na model.

13:28 +b Spalony znowu celujesz na model!

15:26 +b Tu widać nawet że sie przyznajesz na sayu że jesteś odpalony.

16:04 +b

16:08 - 16:09 +b przeskoki na model.

16:14 +b Wygląda jakbyś cały czas obserwował przeciwników. Bardzo szybki strzał.

Miałeś aima pod przycisk Ban Zostaje.

• Ha ha 2

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]