Użytkownik∙ jeden.` Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Nick z CS: Analna.Madzia69 Admin banujący: UszatyKrul` Serwer: DD2 #2 Data zdarzenia: 03.06.2020 - 20:30:16 Opis sytuacji: Nie wieeem Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=18613 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Analna.Madzia69 [AMXBans] Powod : ' Czitowanie. ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 493906709 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== @ GENERAL ALADEEN 1.6 gdyby to byl moj ban bym nie mógł wbić na serwer to po 1 ,a po 2 mam zmienne ip wiec moglo się pokryc z innym Edytowane 4 Czerwca 2020 przez jeden.` 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Edit. Tak, @ GENERAL ALADEEN 1.6 ip się zgadzają, niestety są to ip z plusa, więc mogło przypisać takie samo ip dwóm różnym użytkownikom (choć nie wierzę w to, w tym przypadku :P). W razie wątpliwości - Rozpiska: Link do dem - *Klik. Demo 1: 2:50 - modelowo, pierwsza bania w biegu, druga bania również + strzał obok modelu, później ostatni frag ze sporej odległości, również w ruchu. B+ 3:37 - Headshot przez smoke'a. B+- Demo 2: 6:51 - Pre-fire 1 klasa + druga głowa w biegu B+ 8:42 - przeskok na model, przez smoke B+ 8:46 - głowa z digla w ruchu B+- 10:40 - ładna głowa B+- 13:28 - modelowo B+ 16:04 - kolega uprzedził lock'a. B+- 16:07 - Ładna głowa, modelowe wychylenie, choć słyszał wcześniej przeciwnika. B+- 16:09 - Pre-fire po usłyszeniu kroków B+- 16:14 - Skan w biegu, idealnie siadł + frag headshotem, w ruchu cofając. B+ Dla mnie coś tu ewidentnie stwierdzi spalenizną @ GENERAL ALADEEN 1.6 @ |K4|Bum Miłego oceniania. Edit.v2. PS. Na jednej ze stronek nasz kolega ma bardzo bogatą historię skanów. Jak widać, na jego dysku cheatów do wyboru, do koloru @ jeden.` ty faktycznie niepoważny jesteś XD 4 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ jeden.` Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Dem 1: 2:50 - zwykłe głowy + masz racje 1 strzal poleciał obok głowy :p ,a co do tego modelowo to mógłbyś do kazdej czasówki dodać :>> / b- 3:37 - idk u mnie przez smoke było widać model ,ale moglibsmy sie tutaj kłocic / b-+ Dem 2: 6:51 - słyszałem jak ktoś tuptał to było wybiegane z prefire jak zawsze ,zwykła głowa taką nie jeden w nicku z csetti strzela / b- 8:42 - przeskok? zwykły frag fakt ,że przez smoke ale no nie biło bity na trupie wiec musiał gdzieś kampic :c / b- 8:46 - zwykła głowa / b- 10:40 - kolejna zwykła głowa / b- 13:28 - imo ja ciągle tka wychylam z trupa + bylo ich słychac po lewo/prawo wiec ktoś musial biec na gale bo byłem solo wiec no 16:04 - nie wiem co w tej akcji jest nie tak? Chodzi ci o to ,że Fiqel raszował ciagle trupa z kimś? / b- 16:07 - kolejny zwykły frag + nie można tutaj mówić nic o modelowym wychyleniu bo słychać go + napierdala serie z m4 16:09 - wychylone z prefire czy po usłyszeniu kroków możliwe ,ale wtedy mój kolega z teamu zaczął do niego strzelac wiec było pomagane / b- 16:14 - szkoda ,że ten skan nie w tą skrzynke poszedł co trzeba bo za 2 był + lucky głowa w biegu do tyłu / b- @ GENERAL ALADEEN 1.6 tak jak piszę ten ban który dodałeś mi w notce jest mój aczkolwiek wtedy dostałem ub od Trivor'a wieć to IP jest akurat moje. @ Uszaty się nie umyłeś to smierdzi ;c Szkoda ,że ostatnie spalone skany były 9 miechów temu poza tym co ma skan wargod'a z tamtego okresu czasu do FFA i zaistniałem sytuacji? XD Poza tym widać ostatni skan i po formaciuku czysty cs'ik. Muaa Edytowane 4 Czerwca 2020 przez jeden.` 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Demo 1: 2:50 - Analizowałem całą tę akcję i nie zauważyłem nic ciekawego B- 3:37 - U mnie również jest zauważalny model gracza. B- Demo 2: 6:51 - No troszkę dziwna ta akcja, w zwolnionym tempie można zauważyć że nie widziałeś jeszcze modelu a zacząłeś w niego strzelać( Pierwszy typ) (Pozostałych dwóch, normalna akcja) najwidoczniej musisz mieć jakieś bardzo dobre słuchawki że wiedziałeś gdzie strzelać ... ( A trzech typa tam było) B+ 8:42 - No @ jeden.` słaba trochę ta twoja wymówka. Ewidentnie widać przeskok B+ 8:46 - @ Uszaty Tutaj również jakbym zauważył delikatny przeskok B+ 10:11 - @ Uszaty Nie wiem czy zauważyłeś tę banie z awp ale też ładnie siadła, z takiej odległości idealnie w banie na zummie x2 gwizdnąć no to ładnie, gdzie musiał n banie nacelować co widać w zwolnionym tempie że celownik poszedł na banie B+ 10:40 - Normalna akcja B- 10:56 - @ Uszaty nie wiem czy zauważyłeś ale ta akcja też dziwnie wygląda Tu mam wrażenie jak by celował za modelem a przy końcu dla pewności wcisnął magiczny guzik by nie spitolić akcji B+/- 11:03 - @ Uszaty też bym o tym wspomniał bo dziwny skan na model w bramie B+/- jak by z lockiem. 13:28 - No tu wiedziałeś w jakim momencie wyjść za bardzo B+ 16:04 - kolega uprzedził lock'a. B+- 16:07 - No właśnie usłyszał przeciwnika to modelowo wychylił B- 16:09 - No to też dziwnie wygląda, niby słyszał ale szybka reakcja... B+/- 16:14 - Bania może i fartem siadła, skan też dziwny bo tak idealnie by wiedział że tam ktoś jest .... b /- @ GENERAL ALADEEN 1.6 jak byś stosował się do rozpiski to luknij też na moje czasy bo parę akcji dziwnych znalazłem w miedzy czasie. Ogólnie codo mojej pini gracz nie gra czysto odpala się wtedy gdy tego potrzebuje xd 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Demo 1: 2:50 -/+ Zaczyna się od zabicia w anarchi, ogólnie to nawet celownik nie był na głowie, ale głowa weszła. 3:37 -b Szok, nic nie widać ale strzał i głowa, to już meeega fart by musiał być. Demo 2: 6:52 +b Dobry prefire celownik obok głowy, ale druga głowa weszła.. 8:42 +b kolejny przeskok celownika z ramienia na głowe 8:46 +b Według mnie też nienaturalna głowa. Celuje zupełnie gdzie indziej nagle celowniczek na główke z dupy leci. 10:41 -/+ Niby się wydaje normalne, ale wg mnie jakoś za bardzo gwałtownie ten celownik poleciał na model. 13:28 +b Spalony znowu celujesz na model! 15:26 +b Tu widać nawet że sie przyznajesz na sayu że jesteś odpalony. 16:04 +b 16:08 - 16:09 +b przeskoki na model. 16:14 +b Wygląda jakbyś cały czas obserwował przeciwników. Bardzo szybki strzał. Miałeś aima pod przycisk Ban Zostaje. 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi