Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trivor Opublikowano 3 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Cześć, naprawiłem dziś problem z crashami przy zmianie mapy. Jako, że nie siedzę ciągle na serwerze to proszę o informowanie mnie czy wystąpił od teraz jakiś crash. Zmieniona została część kodu silnika więc jeśli występowałyby jakieś bugi z HUD'em lub inne to również mnie informujcie. Za kilka dni dla Nonsteamów powinny też działać wszystkie opcje w /menu 8 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DymsoN Opublikowano 3 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 @ Trivor Klikając w HLTV na liście serwerów przekierowuje na spis zupełnie innego serwera. Nie jest to problem serwerowy, ale na tyle istotny, że trzeba go poprawić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 HLTV zostało poprawione. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 20 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi