Użytkownik Neolit Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Siemka chciałbym zaproponować Traile na serwerze i wypowiedzcie się na ten temat :P Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Mom zdaniem niee nie ma co dodawać za duzo najpierw niech bedzie załatwiony temat map Odnośnik do komentarza
Użytkownik Neolit Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, MATE napisał: Mom zdaniem niee nie ma co dodawać za duzo najpierw niech bedzie załatwiony temat map zależy wszystko od silnika, a więcej ludzi moim zdaniem by przychodziło większa zabawa by była Edytowane 4 Czerwca 2020 przez Neolit Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 5 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zależy od silnika ale slotów jest 20 stop stop praktycznie jest full Odnośnik do komentarza
Użytkownik Neolit Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) 7 godzin temu, MATE napisał: Zależy od silnika ale slotów jest 20 stop stop praktycznie jest full powiedz mi co mają sloty do silnika serwera? , może być nawet 32 sloty i cały czas mogą grać ludzie, ale moim zdaniem więcej lepszych graczy by przychodziło jak by traile były , plus można jakieś konkursy dodać bo co jak co poziom graczy na serwerze jest słaby nie wywyższam się i nie kieruje zdania do graczy co dobrze grają, a zmierzam do lepszej gry bez dzieciaków wkurzających jak kampią na respie. a po za tym mam drugą propozycje a dokładnie o pluginu na radio, kiedyś grałem na takim surfie co wpisywało się "/radio" i wyskakiwały radia internetowe z gatunkiem muzyki: electro,rap,disco polo, imprezy, i inne jeszcze tam były można przemyśleć fajna sprawa bo na surfie mało co dźwięku się używa a przy muzyce lepiej się gra wkońcu całe życie gram w cs'a no sound Pozdro Neolit Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Neolit //EDIT// kolejna propozycja + wyjaśnienie Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 co o dzieciach to sie zgadzam w 100% lecz co do radia mysle ze to juz za duzo jak sie chce mozna z youtube sobie w tle puscic i tez bedzie gitesik aaaa no i konkursy jestem za jak najbardziej jako normalny gracz ale popieram ten pomysl fajnie sie poscigac w konkursach Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 radio nie zadziala dla wiekszosci ludzi Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi