Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Neolit

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siemka chciałbym zaproponować Traile na serwerze i wypowiedzcie się na ten temat :P 

• Użytkownik
Godzinę temu, MATE napisał:

Mom zdaniem niee nie ma co dodawać za duzo najpierw niech bedzie załatwiony temat map 

zależy wszystko od silnika, a więcej ludzi moim zdaniem by przychodziło większa zabawa by była :)

Edytowane przez Neolit
  • Użytkownik
7 godzin temu, MATE napisał:

Zależy od silnika ale slotów jest 20 :D stop  stop praktycznie jest full :D

powiedz mi co mają sloty do silnika serwera? , może być nawet 32 sloty i cały czas mogą grać ludzie, ale moim zdaniem więcej lepszych graczy by przychodziło jak by traile były :P , plus można jakieś konkursy dodać bo co jak co poziom graczy na serwerze jest słaby nie wywyższam się i nie kieruje zdania do graczy co dobrze grają, a zmierzam do lepszej gry bez dzieciaków wkurzających jak kampią na respie.

a po za tym mam drugą propozycje a dokładnie o pluginu na radio, kiedyś grałem na takim surfie co wpisywało się "/radio" i wyskakiwały radia internetowe z gatunkiem muzyki: electro,rap,disco polo, imprezy, i inne jeszcze tam były można przemyśleć fajna sprawa bo na surfie mało co dźwięku się używa a przy muzyce lepiej się gra :) wkońcu całe życie gram w cs'a no sound :P 

Pozdro Neolit

Edytowane przez Neolit
//EDIT// kolejna propozycja + wyjaśnienie
  • Użytkownik

co o dzieciach to sie zgadzam w 100% lecz co do radia mysle ze to juz za duzo jak sie chce mozna z youtube sobie w tle puscic i tez bedzie gitesik :D

aaaa no i konkursy jestem za jak najbardziej jako normalny gracz ale popieram ten pomysl fajnie sie poscigac w konkursach :P

• Właściciel
Właściciel

radio nie zadziala dla wiekszosci ludzi

• Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]