Użytkownik $VaDeR$ Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza GRACZA 2. Twój nick na serwerze: $VaDeR$ 3. Nick osoby oskarżonej: Leszek 4. Dlaczego składasz skargę: Poniewaz zostalem zwyzwany a gdy mu odpowiedzialem tez wyzwaniem dostalem muta na tydzien tak samo jak on 5. Data i godzina zdarzenia: okolo godizny 14 04.06.2020 6. Opis sytuacji: Bylem wyzywany przez cala mape Mirage gdzie gracze to slyszeli admini tez i nie reagowali nastepna mapa to samo wreszczie mu odpowiedzialem rowniez po czym dostalem muta na 10min i nic juz nie robilem a potem dostalem na tydzien nie wiem z jakiej racji skoro raz odpowiedzialem a tamten gracz wyzywal caly czas prosze o interwencje w tej sprawie i jednakze usuniecie mi kary lub jej skrocenie ja zaluje za moje slowa ale jedsli jakis dzieciak wyzywa ci rodzine i ciebie ? przez jakas godzine to jednak robi sie to upierdliwe tak ? wytrzymal bys > skoro admini nie reagowali ? no wlasnie 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): niestety nie wiem skad wziac Odnośnik do komentarza
Użytkownik RevaleD Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jako admin mutujący wypowiem się. Istnieje taka możliwość, jak zmutowanie danego gracza bez pomocy admina. Możesz zrobić to poprzez wciśnięcie klawisza "TAB" najechanie myszką na nick osoby, która Cię obraża i wykonanie akcji "Wycisz". Leszek dostał również mute na 7 dni, tak samo jak Ty. Uważam, że jako starszy, dojrzały człowiek nie powinieneś dać się sprowokować, takiej osobie jak Leszek. Wyżej opisałem Ci co robi się, gdy ktoś Cię obraża. Skróciłem Ci mute do 2 godzin. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik $VaDeR$ Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Dziekuje bardzo I prosze aby administracja ragowala jednak na prosby o muta takiego gracza i dobrze bede tak robic 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RevaleD Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RevaleD Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi