Użytkownik DymsoN Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Z okazji otwarcia serwera JailBreak chciałbym przedstawić wam wierszyk mojego autorstwa, którzy wygrzebałem z komputerka. Zapraszam do komentowania! #autobh = Na JailBreaku, ciemną nocą. Gracze znowu sobie psocą. Jeden ukradł, drugi zabił. Żaden jeszcze ich nie zranił. Więzień ciągle, ciągle psoci. Strażnik biega, aż się poci. Tą metodą prowadzenia, wszyscy uciekną z więzienia. "Trzeba zmienić coś w tym momencie", więc uciekaj na patencie. W lewo, w prawo, dwa podskoki, biegnij szybko w świat szeroki. Strażnik szuka, strzela, biega, więzień prawie już dobiega. Dalej biegnie, aż już dyszy, strażnik już go nie usłyszy. Wiezień już w GR siedzi, strażnik dalej szuka miedzi. Szybka seria, strażnik ginie. Więźnia szacun nie ominie. 5 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 4 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Powiem tak: boskie Znam Twoje możliwości, ale wciąż mnie zaskakujesz. Pozytywne serducho pod wierszykiem 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Uaa, jak to byłoby na konkurs to bys wygrał ;o 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Ulala Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Piękny Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi