Użytkownik Gr00bY Opublikowano 4 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam! Ostatnio siedziałem na pewnym serwerze 1vs1 (nie będę podawał nazwy) i zauważyłem dość ciekawy rodzaj rundy typu FOR FUN. Mianowicie każdy gracz posiada na swoim koncie 1 punkt zdrowia, gracze w swoim ekwipunku mają nieograniczoną ilość wabików (można to zastąpić np. śnieżkami) i muszą trafić w siebie nawzajem. Myślę, że taka runda pozytywnie wpłynęłaby na rozmaitość rund na serwerze oraz przypadłaby do gustu sporej części graczy (a tym, którym by się nie podobała to zawsze mogą ją sobie wyłączyć). Wiem że ustawienie takiej rundy to spory kłopot, ponieważ czasami osobą posiadającym vip'a ilość punktów zdrowia mogłaby nie spadać to jednego. Tyle ode mnie. 5 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 4 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Moim zdaniem fajne urozmaicenie, dobrze by było coś nowego zobaczyć Pytanie tylko jak bardzo problematyczne będzie to do wrzucenia i czy w ogóle jest możliwość. Imo na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik papasmerf Opublikowano 5 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Jestem na tak bardzo fajny pomysł oraz wprowadzi trochę rywalizacji na serwerze bo przyznam strzela na kałachy,usp,awp jest troszkę nudne a sam bym zagrał ja taki tryb jestem na wielkie takk! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Świetny pomysł, na 100% dodałoby troche fun’u do czasem już monotonnego strzelania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi