Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 4 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 @ Dershia [P] Kiedy zabierasz mnie na randkę? [O] W niedzielę na lody [P] Piosenka, która kojarzy Ci się ze mną? [O] "Żono moja" [P] Jak lubisz spędzać wolny czas? [O] Komputerek, Rowerek, Siłownia [P] Kiedy ślub? [O] Lipiec/Sierpień To najlepszy czas na Wesele [P] Jak duża będzie gromadka dzieciuchów? [0] Ile sobie wymarzysz [P] Wstaniesz? [O] Wstanę, ale ty też! [P] Ile jeszcze ze mną wytrzymasz? [O] Do końca i jeden dzień dłużej [P] Zatańczymy kiedyś? [O] Jestem mistrzem Poloneza [P] Największe marzenie? [O] Ślub z panią @ Dershia [P] Co sądzisz o tych rozmowach i liście śmierci? [O] Sądzę, że zostanie spełniona a o rozmowach, że silną psychę masz @ Krixo [P] Jak współżycie z @ Dershia? [O] Pomimo małych kłótni wszystko jest fantastyczne [P] Co było powodem dołączenia do sieci Venatuss? [O] Szerze to potężny head-admin @ Kaniel Outis sprzedał serwer gdzie byłem adminem i przeszedłem [P] Czy dobrze Ci jako administrator CS:GO [O] Jest ok ale muszę się bardzo dużo nauczyć [P] Dlaczego Counter Strike a nie League of Legends [0] Dwie gry które powinny być w koszu, ale cs jest bardziej inwidualny a w lidze jak masz gó#na na bocie to i tak loss [P] Ulubione piwo? [O] Desperados [P] Biała czy kolorowa wódka? [O] Kolorowa [P] JP tak na 100% czy na 5%? [O] 100% kto szpagat ten .... [P] Czemu bijesz mnie jak jesteś zły? [O] Nic nie dziej się bez powodu @ Trivor [P] TS3 czy discord? [O] TS3 pomimo że znajomi siedzą na discord ale według mnie ts3 to stara gwardia [P] Siedzenie w domu czy chodzenie do pracy? [O] Chodzenie do pracy pieniążki przydatne [P] Kogo naibardziej lubisz z forum? [O] @ Dershia No moje królowa [P] Jakie jedzenie? Slodkie, kwasne, ostre czy słone [O] Zdecydowanie ostre bardzo lubię takie jedzonko @ Word [P] Chlejemy w wakacje? [O] Jasne ja ty i bałuty [P] Wku***m cię? [O] Oj tak tak ale wiesz że my kumple to nie ma problemu [P] Kiedy Global i 10 lvl fc? [O] Global nie w najbliższym czasie bo wole grac for fun z @ Dershia a 10 fc mejbi this summer [P] Bijemy Kamila co nie? [O] Proste słyszysz @ Krixo bity jesteś [P] Kiedy ślub z panią D :P? [O] Lipiec sierpień [P] Kiedy valium? [O] Jak będzie nuda [P] Lubisz dziewczyny? [O] Tak ale tylko @ Dershia (bo inaczej kłopoty) [P] Co myślisz o zezolku? [O] Bardzo pozytywny świr polecam @ Dusia [P] W jakim kraju chciałbyś mieszkać? [O] W Polsce ale kilka lat w Anglii żeby kaski nafarmić [P] Jakie masz pasje? [O] Granie w gry, ale dobrze i generalnie forma i rzeźba [P] Jaka jest Twoja ulubiona gra komputerowa? [O] CS:GO oraz Metin2 Ciężki wybór ale więcej w pierwszą pogrywam [P] Wolisz spędzać czas w domu czy po za domem? [0] Imprezy poza domem, ale śmieszki ekipą na ts3 też polecam [P] Alkohol czy papierosy? [O] Alkohol nie lubię papierosów zapach mnie odrzuca, ale od czasu do czasu czemu nie ? @ Nasia ♡ [P] Ile zjadłeś ogórkowej? [O] Cała miska poszła [P] Jak smakowała ogórkowa? [O] Dobrze nie jest to ulubiona zup, ale odmiana dla pomidorowej czy rosołu [P] Jesteś za KieleckiKlubKibicówSportówInternetowych? [O] Przykra sytuacja SZPAGAT = ŚMIERĆ [P] Ile trwa obrót ziemi wokół słońca? [O] no z 365/366 dni będzie na oko Nominuje @ WhiteNygga Powodzenia 3 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 5 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Łezka w oku Ale bić będziemy Igora!! 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi