Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Jaki jest wasz ulubiony cytat? albo motto życiowe? ewentualnie jakieś powiedzenie która wam się spodobało i według niego żyjecie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DymsoN Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Traktuj innych tak, jak sam chciałbyś być traktowany 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 "Jesteś bardzo piękna niczym "lazurowy kwiat" i wkur*ia mnie codziennie, że za Tobą lata świat... Bo jesteś tylko moja, żaden hajs Ciebie nie wart... Chce przywitać się z Tobą ty mówisz mi papa." ~ Moveon :s 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Pokochaj siebie samego, a uzdrowisz swoje życie. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bartoooo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 "Nigdy się nie poddawaj, bo chvj z tego będzie" - tak mowil tata Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 6 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 "Uważaj. Nie jesteś w krainie czarów. Słyszałam dziwne szaleństwo wolno rosnące w Twojej duszy. Ale Ty jesteś szczęściarzem w swojej ignorancji I w swoim odosobnieniu. Ty który tyle wycierpiałeś , znajdź kryjącą się miłość. Dawaj, dziel się, trać. Nie umierajmy nierozkwitnięci. " 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" "Nieważne, jak mocno uderzasz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu." 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Vixie Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Człowieka poznasz po tym, jak uprawia seks 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 "Walcz do ostatniej kropli krwi, a twoje poświęcenie i cierpienie zostanie Ci wynagrodzone." 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZeroTwo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Lepiej się spóźnić i wysrać niż zdążyć i zesrać 1 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Miej wyjebane a będzie ci dane 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Panowie, byliście zajebiści. Współpraca z wami to była czysta przyjemność. Cokolwiek by o was nie mówili na mieście, dla mnie jesteście jak bracia. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 "Sic Parvis Magna", inaczej - Wielkość od skromnych początków Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 "Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać" Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik luci Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Jestem dobry człowiek do momentu aż ktośmnie nie wkurwi, potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BulaToKozak Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Nigdy się nie wywyższaj, traktuj każdego równo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabloEscobar Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Lepiej dostać wsparcie bez słów, niż tysiące zbędnych rad Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." „Pierwszym krokiem do znalezienia się gdzie indziej jest zdecydowanie, że nie zostaniesz tam, gdzie jesteś”. "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." „Jeśli czujesz, że tracisz wszystko, pamiętaj, że drzewa tracą liście każdego roku i wciąż stoją wysoko i czekają na lepsze dni”. ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi