Użytkownik Peel Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: P' eel Admin banujący: - Serwer FFA Opis sytuacji: Wklejam wycinek z konsoli. Na serwerze do tej pory grałem kilkukrotnie. Dzisiaj chcąc pograć zastałem bana permanentnego, którego jakiś wariat wyłapał najpewniej na zmiennym ip. Ban nie dotyczy mnie. Poniżej dodaje moje steam id, jeśli może to w czymś pomóc. STEAM_0:0:48538818 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! Kicked : You are BANNED. Check your console. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : rzasik8 [AMXBans] Reason : ' FastFire hack detectedtriv ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.31.38.74 ' [AMXBans] =============================================== @ GENERAL ALADEEN 1.6 Na moje nieszczęście nie mam zmiennego ip Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Peel Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 6 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi