Użytkownik Victim_of_the_Wise Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 1. Imię: Łukasz 2. Mój nick: Victim of the Wise 3. Wiek: 20 lat 4. Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/player/Victim%20of%20the%20Wise/54.38.49.145:27015/ https://www.gametracker.com/player/%E2%98%A3%20Victim%20of%20the%20Wise%20%E2%98%A3/54.38.49.145:27015/ (Zmieniłem nick ostatnio dlatego podesłałem 2 linki) 5. Gram w godzinach zwykle popołudniowych i wieczorowych, czasami zdarzy się zagrać przed południem 6. Znajomość SourceModa: 3/10, ale szybko się uczę 7. Czy posiadałeś już kiedyś Admina?: Posiadałem kiedyś (Na serwerze Minecraft ) 8. Byłeś kiedyś karany na StrefieSkilla? Nigdy w życiu 9. Dlaczego powinienem posiadać tę funkcję? · Ponieważ przykładam wielki nacisk na to, aby zlikwidować cheaterów z serwera, · Pilnuję, aby na czacie głosowym nie było zgromadzeń dzieci przed mutacją, a co gorsza toksycznych ludzi dmuchających do mikrofonu i drących się jakby ich ze skóry obdzierali · Odpowiadam na pytania, które zadają gracze, jak i również dodaje pewnego rodzaju humoru na serwerze 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Mój link do profilu STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561198289260771 12. Mój SteamID: STEAM_1:1:164497521 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Istna Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Przegrałam z Tobą troszkę czasu i zdążyłam się przekonać, że z pewnością nadajesz się na te stanowisko. +wiek +Jesteś dość ogarnięty -Znajomość sm ale to jak najbardziej idzie ogarnąć. Zdecydowanie jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 7 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 + wiek + rozpoznawalność + gracze Cie lubią, szanują, jesteś bezkonfliktowy - znajomość sm, ale myślę że szybko się nauczysz + często widze Cie na serwerze + miły, uprzejmy, stara się dbać o porządek na serwerze Na wielkie TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Koteł. Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Proszę proszę któż to podańsko napisał . Teraz cię ocenie + Rozpoznawalność - Miałem z tobą przekopy i wiem czego się po tobie spodziewać + Kultura osobista jak najbardziej - lubiany jesteś i to się szanuje. + Wiek - Wymagany ale spełniasz wymóg + Wyrażenie chęci pomocy - Jak najbardziej przyda się para rąk - Godziny - Trochę słabiutko ale wiesz że nadrobisz - Znajomość SM - Leży to prawda, ale parę komend się nauczysz i będziesz umiał Moja ostateczna ocena: Daje ci zielone światło czyli kategorycznie mówiąc - 3 razy TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 +kultura +wiek +rozpoznawalność -GT (ale to się szybko nadrobi czas na arenach szybko leci ) -SM (ale to do przypomnienia na spokojnie ) Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Emila Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 +Wiek +Rozpoznawalność -Znajomość SM ale to można nadrobić +Kultura +Wprowadzasz miła i przyjemna atmosferę na serwerze -Godziny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik papasmerf Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Otóż tak mija ocena Widziałem cię parę razy na serwerze Wydajesz się osoba miłą oraz wyrozumiałą SM na minus ale wszystkiego da się nauczyć Moja ocena jest na tak ?? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabeG Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Jestem na Tak +Wiek +rozpoznawalny -SM ale mam nadzieje, że się nauczysz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi