Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Sprite! -_-

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Sprite!
Imię: Kacper
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
Doświadczenie z amx[1-10] (Link do tematu): 6
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Sprite!/54.38.135.53:27015/
Steam/Nonsteam (Link do profilu): Steam - https://steamcommunity.com/profiles/76561198954676678/  ( VAC mojego brata jak grał kiedyś, oddał mi konto)
Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem osobą aktywną oraz ogarniętą. Czasem popełniam błędy lecz szybko je poprawiam. Drugim powodem dla którego powinniście mnie wybrać, to brak adminów na serwerze (tak wiem ze sa opiekunowie oraz messem), ponieważ gdy jest jakiś gracz który wchodzi do ct i robi fk to jedyne co moge zrobić jako strażnik to go przerzucić/dać kicka z serwera lecz to go nie powstrzyma. Myślę, że przyda się aktywna dłoń w gronie :)
Kontakt: Forum/steam/discord
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak

Pozdrawiam
~Sprite!

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Na tak

+wiek

+steam

+składka

+ogarnięty

• Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Ja osobiście jestem na nie.

Piszesz, że jesteś ogarnięty, ale tak do końca nie jest, wiadomo każdego mogą ponieść emocje można być zdenerwowanym, ale żeby cisnąć po rodzicach to naprawdę nie wiem co trzeba mieć w tej swojej kopule mózgowej.

Jesteś osobą, która powinna pomagać na serwerze np. osobą, które nie dają sobie rady w CT a ty się jeszcze bez przerwy buntujesz gdzie gracze i CT'ki się denerwują i każdemu odbiera to chęci do gry, wiadomo pobuntować się można, ale też w jakiś granicach, a nie że ludziom odechciewa, aż się grać..

moim zdaniem powinieneś jeszcze trochę posiedzieć na strażniku i wykazać się jakimiś pozytywami, bo ja co do Ciebie widzę same negatywny jak na razie, już nie wspomnę o twoim zachowaniu co do mnie jak by Cię z zoo wypuścili i pierwszy  raz byś widział dziewczynę.. ;) 

(+też nie zbyt często widziałam Cię w CT, a jak już widziałam to ludzie się skarżyli, że nie prowadzisz kreatywnie)

• Przykro mi 1

heh1111.png

• Użytkownik

Ja również jestem na NIE.

No powiem Ci szczerze, że zbyt ogarnięty to ty nie jesteś skoro gdy ktoś coś do Ciebie powie to ty, od razu po rodzicach ciśniesz, ale mniejsza z tym, nie będę pisał tego samego co Dusia, bo po prostu nie ma sensu. Napisałeś również, że popełniasz błędy, ale je szybko poprawiasz, kolejny raz, kiedy kłamiesz, a dlaczego? Może przypomnę Ci, co było wczoraj, jak graliśmy na mapie jail_west_v2. Poszedłeś do CT i zacząłeś prowadzić i nagle w poniedziałek Ci się zbuntowali więźniowie i we wtorek tak samo, po czym dajesz w środę zabawę? Z tego, co wiem, to napisałeś w podaniu na strażnika, że znasz regulamin czy tam akceptujesz go, ale jakoś nie widać tego po twoim prowadzeniu. I na dodatek powiedziałem Ci, że nie możesz dać zabawy po buncie, a ty miałeś to głęboko w dup*e, więc nie wiem, jak ty te błędy szybko poprawiasz, może ja jestem ślepy, ale nie wydaję mi się.

Napisałeś, że jest brak adminów na serwerze, ale z tego, co wiem, to jest w sumie sporo adminów, bo jest taka Dusia, ja, Sceptyk oraz Ver. Gdy jest jakiś gracz, który robi „FK”, to możesz równie dobrze napisać na ChatBoxie, że jest potrzebny admin na serwer JB, a ja jestem w sumie na forum dość często aktywny i nieraz z nudów sobie przeglądam chatboxa, więc pewnie zauważę, a jak nie to wchodzisz na tsa i patrzysz czy nie ma kogoś z administracji JB, który może teraz wejść na serwer i zająć się takim delikwentem. Równie dobrze możesz dodać nas na steamie i pisać do nas na steamie, kiedy jest potrzebny admin, a no tak zapomniałem, że Cię usunąłem, jak zwyzywałeś mi mamę, ale zawsze jest taki Sceptyk czy też Ver, może oni Cię przyjmą do znajomych.

Aktywna dłoń w gronie przyda się wtedy, kiedy trafi się ktoś, kto ogarnia i wie, co jest pięć, a z tego, co mi się wydaję, to ty tym kimś nie jesteś, więc raczej nie widzę Cię w posadzie admina jak na razie. Po drugie z tego, co wiem, to jesteś na okresie próbnym, więc nie wiem nawet, dlaczego składasz podanie, na admina skoro nawet teraz nie masz pełnoprawnie strażnika, tylko jesteś na tym okresie próbnym, więc z tego, co dobrze się oriętuję to, jeśli przejdziesz ten okres próbny, to wtedy będziesz mógł pisać podanie na admina.

Może i na serwerze jesteś dość często, ale jak potrzeba kogoś do CT to zawsze się wymigujesz, mówiąc „Ja nie pójdę do CT, bo mi się MesseM będzie buntował”, wiedz, że jak będziesz prowadził kreatywnie, to się nigdy nie będę Ci buntował, a skoro ty wybijasz połowę osób i bierzesz może z 6 osób z 12 na mapę, to się nie dziw, że potem przez kolejne rundy Ci się będę buntował, bo będziesz robił tak za każdym razem. Druga sprawa jest taka, jak Dusia napisała, rzadko co pomagasz w CT, ostatnio tak samo Cię prosiłem, żebyś poszedł do CT, bo ja chodziłem prawie przez cały dzień, bo nie było nikogo chętnego, to zachowałeś się jak Stalk i postanowiłeś sobie wyjść z serwera mówiąc, że musisz zaraz kończyć, bo idziesz coś tam robić.

Skoro Ci aż tak bardzo zależy na tym adminie, to pokaż nam to i nie zachowuj się jak 13-letni gówniarz, który ciśnie po rodzicach, bo uwierz, że to nie jest miłe jak ktoś, Ci wyzywa rodziców. Jeszcze popracuj trochę nad regulaminem, przeczytaj sobie go kilka razy i jak będziesz go znał już w miarę dobrze, nie to co teraz to dopiero staraj się pisać podanie na admina, bo napisałeś, że zapoznałeś się z wymaganiami na administratora i je spełniasz, ale uwierz mi, że ich nie spełniasz. ;) Na dodatek jak ktoś Cię prosi z administracji czy też graczy to wchodź do tego CT i pomagaj graczom, którzy sobie nie radzą z buntami. Również popraw swoje zachowanie oraz kulturę, bo to, co pokazałeś ostatnio, jak odezwałeś się w stronę Dusi, to było tak żenujące zachowanie, bo zachowałeś się w tamtym momencie jak 13-letni gówniarz, który zobaczył pierwszy raz dziewczynę, która gra w csa.

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli. :PepeLove:

• Lubię to! 1

• Zasłużony

Chciałbym dodać, że okres próbny na posadzie Strażnika trwa tydzień, następnie musisz przegrać kolejny tydzień/dwa by móc starać się o awans. 

Dlatego też z tego powodu podanie odrzucam i apeluje do reszty Strażników by nie pchali się tak szybko na wyższą rangę.

Twoje zachowanie na serwerze też pozostawia wiele do życzenia i szczerze to nie wiem czy nadajesz się nawet na Strażnika, a co dopiero myśleć o czymś wyżej, popraw zachowanie na serwerze, bo nie muszę Ci mówić, że dwie słuszne skargi równają się degradacji ze stanowiska.

Pozdrawiam. 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]