Użytkownik∙ Tery Opublikowano 7 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam tworzę ten temat dla osób które grają na naszym FFA lub nie grają, ale chcą też pomóc w jego rozwijaniu się. My głowni dowódcy dajemy z siebie wszystko, aby było jak najwięcej ludzi, jeśli ktoś by chciał dobrowolnie z własnej woli dołożyć swoją cegiełkę na rozwój serwera poniżej będzie miał wszystko, z góry dziękuje za każdą pomoc. Podaje Wam link do widgetu płatności serwera, do wyboru macie tam: SMS / PayPal / Przelew tradycyjny / PSC / Karta kredytowa. Widget Płatnosci Serwera FFA W ramach podziękowania za donate dla serwera FFA, jeśli ktoś wyślę np sms'a za podaną kwotę poniżej będzie miał prawo napisać do mnie o odebranie SVIPA na tyle dni co podałem poniżej. 4,92 - Dodaje + 4 = 10 dni SVIP 11,07 - Dodaje + 8 = 23 dni SVIP 17,22 - Dodaje + 12 = 42 dni SVIP Dla osób które chcą wysłać więcej, niech napiszą do mnie PW na Forum, a na pewno się dogadamy. Pozdrawiam i Dziękuje w imieniu Własnym jak i Serwera. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi