Użytkownik∙ Tery Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam, piszę ten temat z nadzieją , że ktoś spełni moje warunki wymagane na stanowisko Opiekuna Serwera FFA. Co tu dużo mówić po pierwsze szukam tak naprawdę osoby która chętnie się dorzuci co miesiąc do reklamy serwera, co mam na myśli "dorzuci" a no to , że przykładowo serwer będzie na stawce 75 zł / dzien przy moich lotach na tą chwilę to jakies 1200zł, wymagał bym własnie od tej osoby która się zgłosi 200 zł minimum co miesiąc i wypełniania swoich obowiązków podanych w tym temacie: Obowiązki Opiekuna Serwera FFA Do Zaoferowania mam: Forum: - Rangę na forum: Opiekun Serwera FFA - Uprawnienia w dziale do Moderacji tematów etc. Serwer: Sub konto na hostingu Serwera: - Dodawanie Adminów / Usuwanie - Start / Stop - Włączanie / Wyłączanie Serwera - Dostęp do konsoli Serwera Takie same flagi jak Właściciel Wpisanie w Motd Serwera , nick Opiekuna i kontakt do niego */ FTP dopiero po 3 miesiącach współpracy. /* Wzór: Nick na serwerze: Imię: Wiek: Link do profilu STEAM: Link do profilu GT: Doświadczenie: Od kiedy grasz u nas na serwerze: Składka co miesiąc podana powyżej [określ ile chcesz przeznaczyć]: Dlaczego Ty?: Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić serwerowi?: Zapoznałeś się z powyższymi wymaganiami?: 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi