Zasłużony szynka Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam. Wpadłem dzisiaj na pomysł podczas robienia frytek dot. zrobienia rangi uzytkownik miesiąca. Z racji tego ze są 4 pory roku, proponuję urozmaicić rangę danym kolorkiem np. Wiosna - odcienie zielonego/zoltego koloru Lato - ciepłe kolorki jak [czerwony, pomaranczowy, zolty] Jesien - ciemne kolory [brunatny, brązowy] Zima - [Odcienie niebieskiego] +do kazdej rangi mozna dodać ikonkę przypominającą daną pore roku jak np. płatek śniegu. Nazwa rangi: Uzytkownik miesiąca + miesiąc /oczywiscie nie będzie 12 rang, tylko powiedzmy 1 która będzie zmieniana co kwartał. 3 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Oj, tak, tak byczq +1 Ciekawy pomysł, jestem na Tak! 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 8 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Przyjemny pomysł, miły dla oka. Trochę urozmaicenia i czegoś ciekawego, za. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Moim zdaniem, jeżeli jest ranga o nazwie *Zwycięzca Redakcji*, to odrzucenie pomysłu z rangom *Użytkownik miesiąca luty... itd* byłoby grzechem i błędem. Tym bardziej, że użytkownik miesiąca widnieje dłużej niż owa ranga w redakcji. Pomysł z kolorami rang, które będą współgrały z daną porą roku, jak najbardziej jest świetnym urozmaiceniem. (Sam podpowiadałem Ci z kolorkami ) Podsumowując to wszystko co napisałem, jestem za dodaniem. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Xayoo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Oj tak tak, propozycja na +, kolorki urozmaicą ową rangę. 1 Steam Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Pomysł sam w sobie jest fajny jeśli przejdzie to duży plusik, prócz tej gablotki usera miesiąca nic więcej nie ma 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 @ Trivor @ WhiteNygga @ DizZy ? Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 13 Czerwca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Można zrobić 1 rangę Np. itd owa ranga miała by permisje VIP'a na forum, a kolorki tak jak wyżej napisałeś w propozycji i nazwa miesiąca. Taką rangę nadawało by się od wygrania głosowania do momentu wybrania następnej ( 1 mieś) dodatkowo można by dodać takiej osobie medal/odznakę aby każdy widział że ta osoba kiedyś wygrała takie głosowanie. Czyli przykładowo wyglądało by to w ten sposób : 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Czerwca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi