Użytkownik papasmerf Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam wszystkich Mam pomysł na serwer ale dużo ludziom się podoba że masz 1 nabój w magazynku i przeciwnik tak samo i strzelasz raz ty raz on i gracie aż ktoś nie zginie mi osobiście się podoba takich pomysł i może to rozbudować bardziej że można to dać na only hs potem mi się wydaje że było by to urozmaicenie gry 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gr00bY Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Generalnie pomysł fajny, tylko jak z wykonaniem tego? Ja się zbytnio nie znam ale chyba to jest strasznie dużo roboty. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @ Łapa co uważasz jako administrator, jest takie coś możliwe? Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 13 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 W dniu 10.06.2020 o 00:02, Torri napisał: @ Łapa co uważasz jako administrator, jest takie coś możliwe? Możliwe jest zrobienie rundy gdzie gracze będą mogli oddać 1 strzał co X sekund niezależnie od tego czy przeciwnik strzelił czy nie problem jest w tym że runda jest dość zbugowana i czasami problematyczna ale jeżeli chcesz @ Torri możemy ją dodać na okres próbny i sprawdzić czy się przyjmie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 @ DizZy Oczywiście ? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi