Użytkownik Repcaczek Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam wszystkich Jestem graczem Counter-Strike'a: Global Offensive od 2015 roku, wbiłem rangę LEM'a no i niestety zaczęła się wkradać do gry monotonia. Nie zacząłem odczuwać już przyjemności z gry, ale często tak jest, że gra w końcu może się znudzić. Dlatego wychodzę z inicjatywą, aby założyć team do competetive w Valoranta. Jako, że gra jest podobna do produkcji Valve dość łatwe będzie zaaklimatyzowanie się do produkcji od Riot'u. Oczywiście nie chodzi mi o złożenie teamu, w którym będziemy tylko i wyłącznie tryhardować po rangę, lecz o znalezienie paru osób, którym również przyjemnie gra się w Valoranta. Niezależnie jaką miałeś rangę w CS'a pisz śmiało, chodzi głównie aby był fun z gry, bo przecież to jest najważniejsze w grach. Osoby chętne na takowy pomysł proszę o kontakt do mnie na priv. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi