Użytkownik luci Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Granaty dalej są dostępne dla graczy na 2 mapach : awp _summer_venatus i awp_dust_mlz_venatuss proponuje usunąć te mapy i na nich miejsce wstawić nowe Odnośnik do komentarza
Użytkownik the_duck Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 dobry pomysł Odnośnik do komentarza
Użytkownik Konfederacja Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Fajny pomysł bo tak szczerze wkurzają mnie już te mapy Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZeroTwo Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nie każdy gracz stosuje się do regulaminu o granatach. Według mnie to jest dobry pomysł Odnośnik do komentarza
Użytkownik BulaToKozak Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Według mnie jest to dobry pomysł, ponieważ zawsze znajdzie się ktoś, kto rzuca tymi granatami Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabloEscobar Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 No te granaty na tych mapach troszku denerwują Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 13 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Mapy usunięte i kilka nowych zostanie dodanych jeszcze dzisiaj. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 13 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi