Użytkownik MATE Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: MATE Wiek: 23 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 10 miałem swój serwer surf Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/MATE/145.239.20.145:27130/ teraz będzie więcej 2 tygodnie urlopu mam Link do steam (z grą cs 1.6): Mam steam ale bez 1.6 mogę kupić jeśli jest taka konieczna potrzeba Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Jasne nie ma problemu Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Oczywiście Dlaczego Ty?: Znam się na tej robocie jak wspomniałem wyżej miałem swój server surf. Grałem zazwyczaj popoludniami ibez admina jest totalny sajgon nikt nie przestrzega zasad a to bardzo irytujace . Sa osoby ktore rowniez czituja i to jest chyba najgorsze co moze byc. Chcialbym utrzymac lad i porzadek bo serwer jest naprawde fajny i czuc w nim ten klimat . Jesli bedzie potrzeba moge poreklamowac serwer zeby wciaz przybywalo osob. Kontakt: Moge dać numer telefonu bądz facebooka osoba które beda tego potrzebować ewentualnie pisać na steam. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: oczywiscie ze tak . Edytowane 9 Czerwca 2020 przez MATE Odnośnik do komentarza
Użytkownik madziachrypka Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Jestem za, duzo pomaga, proponuje innowacje, udziela sie na na forum, wiek na plus, skladka na plus. Jeszcze raz na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Jestem za +aktywność +wiek +gt Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Spróbujemy, przyjmuję Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi