Użytkownik Gr00bY Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam to znowu ja! Ostatnio grałem na jednym z naszych serwerów, którym latają poksy (pozdr. white) ale to nie oto chodzi. Chodzi mi bardziej o barierę aty-rush, przydałaby się tak owa na arenie. Nie jest to dużo roboty, ponieważ macie już to na jednym serwerze ale nie jestem pewny, dajcie znać co o tym sądzicie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Na zwykłym serwerze jest to opłacalne, bo jest to na dłuższy czas... ale ustawiać to na 10s rundy? Jedynie bezsensowne obciążanie serwera o zbędny plugin. Dodatkowo uważam, że rush nie występuje tak często i jest wystarczająca liczba adminów, aby mu zapobiec. Ode mnie na NIE. 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Był ten pomysł poruszany nawet przeze mnie, ale niestety od razu go odrzucam... Areny i tak są już na 30 slotów a jak do tego dojdzie antyrush będzie zbyt przesilony. Zresztą nie jest tak wiele rushujących graczy, a jak już to admini są od tego żeby upominać, a gdy to nie działa to kickować itp. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 9 Czerwca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi