Użytkownik Mixer Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: Mixerq Wiek: 17 lat Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198219245871/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Mixerq/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: min. 1h - max.3h godziny popołudniowe i wieczorne Wiedza o SM [0/10]: 2 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Cześć, mam na imię Maks i mam 17 lat. Jestem z pod Poznania. Moimi hobby jest granie w gry m.in. Rainbow Six, Apex, CS:GO. Oprócz tego lubię też jeździć rowerem na długie trasy oraz czasem postrzelać do celu z wiatrówki pneumatycznej. W niedalekiej przyszłości chciałbym zacząć przygodę z ASG kiedy koronawirus się skończy . Piszę to podanie dlatego, że na serwerze jestem bardzo często, a nie zawsze jest jakiś admin/opiekun żeby zbanować haxa lub wyciszyć toxica. Jestem kulturalny i nie wyciągam wniosków zbyt pochopnie żeby kogoś od razu zbanować. Sam nie miałem do czynienia z byciem adminem, lecz szybko się uczę. Komendy jakieś znam, ale przydałoby się jakieś ich rozpisanie. Mam nadzieję, że moje podazie zostanie szybko rozstrzygnięte (nie ważne czy pozytywnie czy negatywnie). Pozdrawiam Maks . Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Mixerq Wysypanie się strony (godzina 00.00-02.00) w trakcie pisania podania 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Cześć Mixer Xd +/- Aktywnosć na serwie - sm + raczej lubiany na serwie No mixer nie napisałeś nicku i wieku tak w ogóle. Ciekawy opis siebie. Powiem tak, poczytaj troche o sm na necie na pewno coś znajdziesz i uzupełnij podanie do końca xd. Na razie na NIE, czekam na drugie podanie ;). Pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik vlthrx_ Opublikowano 11 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 - konto założone pod podanie - gt - sm +/- aktywność na serwerze + wiek Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi