Użytkownik Vestamichu Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nick z CS: Lou. Admin banujący: Nie wiem Serwer: JailBreak cs 1.6 Data zdarzenia: Nie wiem chciałem dziś wejść na serwer a mam bana Opis sytuacji: Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Nie ma nigdzie a nie będę teraz szukał Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Karolek [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.173.112.63 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi