Użytkownik Gufsonik Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Twój nick: Gufson Nick oskarżonego: Nemezis IP/SID oskarżonego:--------- Data i czas zdarzenia: 14:30/10.06.2020 Powód skargi: pchanie się do ct/Mass FK Opis sytuacji: po zakończonej jednych z map, na następnej mapie Nemezis wszedl do Ct w niedziele bił bez powodu/ kiedy wszedłem do ct żeby troche ogarnąć przeszkadzał prowadzenia/ podczas gdy więźniowie otworzyli cele "kluczem do cel" Nemezis zabijal kazdego kto wszedl do gr bo campil gr w tedy kiedy miałem pisać z prośbą o admina żeby wbił na serwer(nie napisałem po niego) Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Blazej/MinD i ktoś jeszcze z serwera Odnośnik do komentarza
Użytkownik majnD Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Tych skarg można byłoby pisać dziesiątki, tak samo jak i stali gracze typu Spit It Out pcha sie do CT bez mikrofonu i pisze komendy dla tt na czacie. Jedyna opcja to permbanowanie takich graczy na CT bez wyjątku, gram na serwerze kilka dni, jest kilka osób godnych do prowadzenia, reszcie zabrać możliwość prowadzenia, ew notkę o to by napisali np na forum? Ze chcieliby prowadzić i żeby im odblokować. Co do samej skargi na tego typa jestem świadkiem, wyszedlem z serwera po tym bo po prostu szkoda czasu ^.^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RuNe Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Również potwierdzam Byłem świadkiem całej sytuacji Gracz o nicku "Nemezis" prowadził po prostu po swojemu [Ustalał swoje zasady] Zwrócenie uwagi graczowi nic nie pomogło dlatego mam nadzieję że kara dla owego gracza będzie nałożona Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ja potwierdzam informację na temat gracza Spit it Out. Poprzez jego pchanie się do ct bez mikrofonu blokuje on miejsce dla graczy którzy posiadają mikrofon. Gdy piszę mu na czacie aby wyszedł bo blokuje miejsce dla innych, uczciwych graczy pisze do mnie coś w stylu "spier*alaj". 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Gracz zostanie ukarany, dzięki za zgłoszenie! 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi