Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Twój nick: @ mientkakoci Nick oskarżonego: @ seyn Powód skargi: Nadania niesłusznego bana na sb Opis sytuacji: Napisałem emotki, odzielone parunastoma wiadomościami i parunastoma minutami i bez ostrzeżęnia dostałęm bana. Data i godzina zdarzenia: Dziś 2h temu Miejsce zdarzenia:SB Dowody: Wystarczy przelecieć Coś od siebie: Nie zna regulaminu i wymyśla sobie, że napisał mi ostrzeżenie jak go nie napisał. 1 4 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Czerwca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 1 19 minut temu, mientkakoci napisał: Powód skargi: Nadania niesłusznego bana na sb 2 19 minut temu, mientkakoci napisał: Opis sytuacji: Napisałem emotki, odzielone parunastoma wiadomościami i parunastoma minutami i bez ostrzeżęnia dostałęm bana. " 1.1 Wysyłając pierwszą wiadomość na Chatboxie, automatycznie akceptujesz niniejszy regulamin. " 3 19 minut temu, mientkakoci napisał: Coś od siebie: Nie zna regulaminu i wymyśla sobie, że napisał mi ostrzeżenie jak go nie napisał. " 2.10 Zabrania się nadużywania emotikonów, pisania bezsensownych wpisów np. “xd” i spamienia samymi emotikonami. " Automatycznie taką skargę bym odrzucił ale że jest ona na administratora a sam nim jestem więc czekamy na decyzję wyższej ragi. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 10 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 @ seyn twierdzi że ostrzeżenie dostałeś a ze swojego doświadczenia wiem że nie kłamie 19 minut temu, mientkakoci napisał: Coś od siebie: Nie zna regulaminu Nie tobie oceniać kto zna regulamin a kto nie ale skoro już musisz to tak się składa że @ seyn raczej zna go lepiej niż 99% osób na tym forum biorąc pod uwagę ile razy ten regulamin dla mnie edytował 19 minut temu, mientkakoci napisał: Dowody: Wystarczy przelecieć Jeżeli składasz skargę twoim obowiązkiem jest dostarczyć dowody a nie naszym żeby scrollować chatboxa 24h wstecz bo niestety ale mamy ważniejsze rzeczy do roboty. Biorąc pod uwagę brak dowodów, Twoją bezsensowną wiadomość PW do @ seyn i beznadziejne podejście do napisania powyższej skargi uznam to za głupi żart i ją odrzucę. EDIT: Zmieniłem zdanie ..... Dzięki @ Anox za niesłuszną skargę oraz kłamstwo osobiście dam ci bloka ale ja dam ci więcej niż tylko SB pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die DizZy Opublikowano 10 Czerwca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi