Użytkownik MesseM Opublikowano 10 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nick: @ MesseM Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin JB. Powód rezygnacji: Cześć, na wstępie chciałbym napisać, że nie chcę nikogo tutaj okłamywać i pisać, że rezygnuje z powodu spraw prywatnych, dlatego postanowiłem, że napiszę prawdę, dlaczego rezygnuje z owej rangi. A więc rezygnuje z rangi Admin, ponieważ już mnie nudzi granie na serwerze JB gdzie, gdy wejdę tylko na serwer, to jest „MesseM idź do CT, bo nie ma nikogo chętnego”, „O nie MesseM wszedł, na serwer ja wychodzę z CT, bo będzie się buntował”., Strażnik pisze mi na u@ „Ej MesseM wejdź do CT, bo ja muszę coś szybko załatwić”, a to tylko dlatego, że mam sporo fpsów i lubię się buntować, ale niektórzy nie rozumieją tego, że po coś kupiłem tego SuperVipa i po coś on na serwerze jest. Ja rozumiem, że ludzie lubią, jak ja prowadzę w CT, ale bez przesady, że gdy ja wchodzę, na serwer załóżmy o 12 rano i siedzę na nim przez cały dzień, to ja prawie w ogóle nie spędzam czasu w TT, a bo wejdzie sobie jakiś dzieciak do CT bez mikrofonu i będzie FK robił albo zabawy, albo nie będzie ogarniał i robił syf na serwerze, no to jako admin muszę go przenieść i jak nie ma nikogo chętnego do CT, to muszę iść do tego CT, bo tak jest napisane w regulaminie, że mam NAKAZ pójścia do CT, gdy nie ma nikogo chętnego, a gram wtedy na serwerze. Ja to wszystko rozumiem, tylko tak jak pisałem, nudzi już mnie, to bo każdego dnia jest to samo. Dlatego chciałbym podziękować Ci @ Tery i tobie @ Trivor również za danie mi szansy, myślę, że dobrze się sprawowałem i nie mieliście nigdy od nikogo na mnie skargi, że źle wykonuje swoje obowiązki. Tobie @ Sceptyk i tobie @ ver;p nie będę dziękował, bo my to nadal mamy kontakt więc nic się nie zmieni, jedynie to, że mniej będę z wami grał, bo znów wracam do GTA odbijać konwoje i rozpier***** policje i innych borowików. Również chciałbym podziękować całej społeczności serwera JB, bo było kilka takich sytuacji, które zapadną mi w głowie na jakiś czas i myślę, że będę dobrze wspominał ten czas grania na naszym kochanym JB. A no i żeby nie było tak miło, to pamiętajcie, że raz na jakiś czas wejdę tam do was, żeby się pobuntować, jak będziecie prowadzili w tym CT. No i całemu forum również dziękuje. Pozdrawiam i życzę powodzenia, żebym wam się tam w życiu dobrze wiodło, a jak wiedzie dobrze, to żeby wiodło się jeszcze lepiej, buziaczki. 3 1 7 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Myślałam, że to jakiś poważniejszy powód... no ale jak już podjąłeś taką decyzje no to szkoda 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Czerwca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi