Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

TOP1 AWP Zakład.

Bartuuula

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siema, dnia 10.06.2020r. koło godziny 12:45 zawitałem po raz pierwszy na waszym serwerze awp cs:go, aby się rozgrzać chwilę na nowych przeciwnikach. Nie spodziewałem się że tego dnia posiedzę u Was trochę dłużej. Jako, że szło mi dosyć dobrze to jeden z waszych graczy zaproponował mi wyzwanie, aby wbić TOP1 do godziny 23:59 w zamian jeśliby mi się to udało kupiłby mi na owym serwerze VIP'a na miech. Myślałem, że będzie to coś ciężkiego dla mnie, ponieważ propozycja padła koło godziny 16:00, a czasu było niewiele do 23:59. Gdzie mamy już trochę dni za sobą od resetu i część lepszych graczy ode mnie ma już kilkanaście jak nie kilkadziesiąt godzin gry za sobą. Co pozwoliło im to na wbicie dosyć sporej ilości punktów, aby móc się uplasować na czołowych pozycjach w TOP10. Więc byłoby to dość ciężkim i ciekawym wyzwaniem dla mnie, którego oczywiście się podjąłem. Myślałem, że będzie o wiele trudniej, ale jak się okazało potem, wyzwanie zostało wykonane sporo już przed godziną 20:00. Swoje zrobiłem, ale pomimo tego zostałem jeszcze trochę pograć, ponieważ bardzo mi się spodobała atmosfera waszego serwera. Co pozwoliło mi to na wbicie nieco większej ilości pkt, bo aż niecałe 2600 co myślę, że jak na dzień gry jest niezłym wynikiem. Poza tym miałem okazję ustanowić u was na serwerze swój własny osobisty rekordzik co do ilości zdobytych fragów w ciągu dnia na jednym serwerze społecznościowym AWP cs:go, bo był to wynik wynoszący aż 1216 zabić na 269 śmierci przy KDR. wynoszącym 4.52. No myślę, że tym to już się można pochwalić, bo spora część graczy robi tyle zabić w skali miesiąca, jak nie mniej. Więc nie ma co się oszukiwać, ale swoje to u Was postrzelałem. Pomijając już sam fakt tego wyzwania to bardzo się cieszę, że owa sytuacja miała miejsce, ponieważ prawdopodobnie pograłbym trochę u Was tego dnia i bym się zmył. Gdzie niewiadomą byłoby to czy bym wrócił, a tak to miałem okazję poznać sporo miłych osób u was wśród graczy jak i administracji. Oraz spędzić miło czas w sympatycznej atmosferze. Gdzie jest to dla Mnie dosyć miłe zaskoczenie, ponieważ moja gra na nowych serwerach, które odwiedzam zazwyczaj kończy się tym, że po 5 minutach mojej gry gracze danego serwera oskarżają mnie o używanie wspomagaczy oraz życzą mi śmierci i tym podobnych głupot. Natomiast po pięciu kolejnych minutach gry kończę z banem za WH. Gdzie potem muszę tracić czas na proszenie o UB. Co nie zawsze kończy się to na jednym banie. Nieraz już miałem sytuację, gdzie administracja była bardzo wrogo nastawiona co do mojej osoby i starała się zrobić wszystko aby mi się odechciało grać na danym serwerze, ponieważ bardzo im się nie podobała moja gra. Dlatego gram głównie u siebie na sieci, gdzie pełnię funkcję administratora i od czasu do czasu wpadam na jakieś randomowe serwerki, ale to głównie raz na "ruski rok". Cieszy mnie to, że sytuacja u Was miała się inaczej i zrobiliście na mnie dobre, pierwsze wrażenie. Możliwe, że będę miał przyjemność odwiedzać Was częściej na waszym serwerze AWP. Pozdrawiam Bartuuula.

ps. @ Andrzejek112 pamiętaj o obiecanym VIP'ie dla mnie! :D 

Dane odnośnie dodania mi vipa:

Nick: Bartuuula

Steamid: STEAM_0:1:460257136

SS na dowód:

20200610192441_1.thumb.jpg.0c5dd551012053b6390140f100541fb2.jpg

SS V2

20200610192516_1.thumb.jpg.150f1b9ba27130b1a989e8e1f52dae7b.jpg

Tak zakończył się mój dzień gry.

20200610223906_1.thumb.jpg.880fb5fd638b641d70ab651b99a096ea.jpg

A tutaj taki tam SS aka ciekawostka odnośnie tego jak bardzo fajnie mi się u Was grało tego dnia.

20200610165531_1.thumb.jpg.0846fdfc63a05df0f8960b6ef31f7e7b.jpg

Więcej ciekawych SS'ów z tego dnia możecie sprawdzić u mnie na profilu steam. https://steamcommunity.com/profiles/76561198880780001/screenshots/

ps. Pamiętajcie, że to wszystko było w charakterze zabawy! Ja wiem, że na pewno znajdą się "lepsi", dlatego proszę nie pluć jadem!

Edytowane przez Bartuuula
  • Super 2
  • Użytkownik

Łeee, ktoś inny to by lepsze KDR wyciągnąąąąąąął.

Niee no, ładnie, ładnie. Oby tak dalej. 

• Super 1

432.gif

• Użytkownik

Ah, pamiętam czasy jak dostałeś ode mnie perma za wh xdd, ogólnie propsik bo nikt inny by chyba nie dał rady 

• Super 1
  • Ha ha 1

76561198250272734.png

Steam 

• Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]