Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] Wakacyjne śpiewanko edycja StrefaSkilla?

kocimientka

Karaoke?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Karaoke?

• tak
      14
    • nie
      3

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Cześć, witam, siemanko. Z racji, że szkoła się kończy a koronaświrus nadal w jakimś stopniu panuje, wpadam z propozycją karaoke na TS3.  Myślałam, aby przez okres 2/3 tygodni promować to na innych forach, żeby ściągnąć dodatkowo jeszcze osoby na forum no i żeby nie było to karaoke na 3/4 osoby co byłoby totalnie bez sensu. Co do daty to myślę, że jeszcze jest do ustalenia stawiam tak początek lipca piątek albo sobota aby każdy kto chciałby zaśpiewać znalazłby czas i nie marudził, że nie zdążył się zapisać! :D Pozdrufki z betonowej dżuugli, tutaj muzykalna choina elo. :3 

• Lubię to! 1
  • Super 4
  • Ha ha 3
  • Przykro mi 1
  • Legends Never Die

Jako, że nikt się nie wypowiedział to może zacznę. Generalnie mam u siebie ładną rozpiskę tego całego karaoke z regulaminem i wszystkim, kwestia dorobić graficzne dodatki i będzie w porządku, więc mogę to wrzucić niedługo albo przesłać komuś z administracji. Pomysł dobry, też słyszałam od kilku osób niedawno, że musi coś takiego wlecieć, bo ludzie oczekują już takiego eventu, więc jak dla mnie można już zapisy otworzyć, doda się to na FanPage i rozpromuje, dodatkowo wrzuci się na inne fora, po znajomych i się dobrze rozgłośni. Im wcześniej się wrzuci tym więcej ludzi się zgłosi. Dla mnie może to być około początków lipca, akurat każdy po egzaminach i każdy zdąży się zastanowić czy chce wziąć w tym udział. Według mnie w JURY powinno siedzieć 4 osoby, ale jest potrzebna osoba do prowadzenia. U mnie ta osoba bardzo dobrze się sprawdziła, jednak musi być to osoba charyzmatyczna, co poprowadzi dobrze event ku uciesze widowni. Co do obgadania to propozycja nagród, tak jak regulamin mam w sumie podaną rozpiskę, także wszystko do przyklepania. Tyle ode mnie ;d dzięki jak ktoś doczytał ^_^ 

• Lubię to! 3
  • Super 2

mrrr+;3.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Kurde przeczytałam ta długa wiadomość @ Dershia  aa too to samo napisane co napisała Kocimientka tylko w bardziej rozwinięty sposób >>.<< Wrrr 

Propozycja spoko, jak najbardziej na plus i wsm było  o tym gadane od początku fuzji, ale jakoś brak chęci było na to widocznie. 

// @ Dershia Jak masz regulamin do tego karaoke itp to przed wysłaniem tego wyższym wyślij to Kocimientce, bo skoro propke napisała to widocznie też ma swój pomysł na to ;p 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik

Dobra to jest propozycja, zawsze trzeba trochę śmiechu na forum. Chodzi w tym wszystkim o to, żeby każdy na sieci był szczęśliwy i aby zawsze miał uśmiech na twarzy. Warto to zorganizować i dać radości każdemu.

• Lubię to! 4
  • Użytkownik

Nareszcie się coś ruszy <3 Loffki Kobietki za to <3 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

Sygnatura.png

• Zasłużony

Jestem jak najbardziej na TAK! 
O pomyśle wiedziałem wcześniej, sam byłem za zrobieniem i za tym aby takowe karaoke powstało. Kocimientka tylko zmobilizowała mnie i pokazała swoim zapałem że no nie ma co się ociągać i leniwić a wziąć się do roboty i zorganizować. Osobiście bardzo chętnie jej w tym pomogę i myślę że te karaoke, jeśli wypali to o czym myślimy to będzie coś wielkiego ;) Więc proszę się nie bać swoich głosów bo nikt nie będzie się śmiał, a takowe karaoke może nas troszeczkę zintegrować i może pomóc w rozwijaniu naszej społeczności Forumowej. Jestem przekonany o tym, że wśród nas są osoby które potrafią śpiewać i mają to coś w swoim głosie ale boją się to pokazać, powtarzam nie bójcie się, pokażcie na co was stać <3 
Wierzę w was/nas, że ten pomysł wypali i będziemy z niego czerpać dużo radości i przyjemności. :3 
Pozdrawiam serdecznie z rodzinką <3 

@ kocimientka masz moje wsparcie i pomocną dłoń we wszystkim  :PepeLove:

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

A ja bym proponował, coś w stylu hot16challenge, zamiast jakiegoś karaoke xDD

Jestem za :)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

sygnaturka.png

• Użytkowniczka
59 minut temu, Misiu napisał:

Jestem za, se posłucham kto jak fałszuje :) 

Ja też posłucham ?

• Super 1
  • Wrr 1
  • Użytkownik

Kasiulka propsik!!!
A mówiłem już wcześniej, że brakuje tutaj takich eventów na TS3.. oj Ty niedobra ;D
Generalnie propka oczywiście koniecznie do zrealizowania i mam nadzieję na liczną obecność ;D
Może sam coś zaśpiewam swoim bassowym głosikiem.. hahah :D
W sprawach organizacyjnych jak byś coś chciała to wiesz gdzie mnie szukać <3

• Super 4

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Użytkownik

Ja nie tylko mogę zaśpiewać, ale mogę i zatańczyć. 

JESTEM ZA

• Super 2
  • Wow! 2
  • Użytkownik

Posłucham :D

Jestem za.

• Wrr 2

• Zasłużony

Z tego co widzę sporo osób jest na tak i chętnie by takowe karaoke zobaczyła na naszym Forum, więc nie pozostaje mi nic innego jak przyjąć propozycję oraz zacząć dziać nad realizacją tego pomysłu oraz wyczekujcie efektów końcowych pozderki.

Propozycję PRZYJMUJĘ!

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]