Użytkownik Tazz Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Twój nick: Tazz Nick oskarżonego: Różne, zmieniał co kilkanaście sekund IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:552845747 Data i czas zdarzenia: 12/06/2020 - 12:30 Powód skargi: Masowe FK Opis sytuacji: Wbiłem sobie tak o na gametracker i zauważyłem, że gość nabił w niecałe 10 minut ponad 80 fragów. No to wbiłem, sprawdziłem, zobaczyłem. Screeny załączyłem. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Mój nick to T E Z i jakoż iż znajduje się na tym ssie to potwierdzam cała sytuację gracz ten dostał perma od shingy ponieważ wczoraj również była skarga na tego gracza. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Ten "gracz" to nasz kochany @ jeden.` czy też @ usmiechnietabuzka . Wyrwał bana niedawno i teraz jesteśmy świadkami jego "zemsty". Taki sam nick ustawił na Steam - *Klik po tym jak został rozpisany w temacie poniżej. To już ogółem drugi steam, na którym łamie regulamin od kiedy dostał bana na main koncie. Wcześniej widywany był jeszcze na tym - *Klik. Więc dla pana należy się od razu perm z reason'em AB Edit. Bana już wyłapał. Wszedł na DD2 #2 na tym steamie. Link do bana - *klik. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi