Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ruletka

the_duck

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

No więc sprawy są 3. Pierwsza jest taka że, gdy na końcu ruletki wypadnie liczba bliska 500 co oznacza w systemie że, gracz ani nie wygrał ani nie przegrał, to i tak zabiera pieniądze zamiast zostawić obstawianą kwotę. Druga sprawa natomiast jest taka żeby usunąć tą irytującą muzykę gdy przegra się ruletkę. Jest ona szczególnie irytująca gdy przegrywa się 15 razy pod rząd, a ja nie raz miałem taką sytuację. Trzecia sprawa jest taka żeby dodać do jackpota wersję 1v1 gdzie wejść mogą tylko 2 osoby. Zmniejszyło by to na pewno przypadki gdzie osoba 3 przebija stawki, przez co wygrywa scamem. Liczę na pozytywny odbiór tych propozycji, no i najbardziej zależy mi na usunięci tej muzyki z ruletki. @ luci @ PJETRAS @ DizZy @ Anox

• Użytkownik

Zgadzam się z the duckiem we wszystkim poza dodaniem 1v1 na  jackpocie, było by to bezsensowne jackpot to gra hazardowa w której musisz się liczyć z możliwością że ktoś może postawić więcej 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

zgadam sie  z nimi trzeba coś z tym zrobić

• Użytkownik

Ja się z zgadzam z the duckiem o naprawieniu tego 

Ale w sprawie jackpota mam takie samo zdanie z lucim

• Użytkownik

Zgadzam się z tym co napisał The  Duck ale tak jak napisał Zero Two i Luci, to w sprawie jackpota to popieram to co oni napisali 

• Legends Never Die
W dniu 12.06.2020 o 13:56, the_duck napisał:

No więc sprawy są 3. Pierwsza jest taka że, gdy na końcu ruletki wypadnie liczba bliska 500 co oznacza w systemie że, gracz ani nie wygrał ani nie przegrał, to i tak zabiera pieniądze zamiast zostawić obstawianą kwotę.

Sprawdzę dokładnie dlaczego tak jest ponieważ nie powinno zabierać nic.

Druga sprawa natomiast jest taka żeby usunąć tą irytującą muzykę gdy przegra się ruletkę. Jest ona szczególnie irytująca gdy przegrywa się 15 razy pod rząd, a ja nie raz miałem taką sytuację.

kilka osób już wcześniej o tym wspomniało więc myślę że muzykę można spokojnie usunąć.

Trzecia sprawa jest taka żeby dodać do jackpota wersję 1v1 gdzie wejść mogą tylko 2 osoby. Zmniejszyło by to na pewno przypadki gdzie osoba 3 przebija stawki, przez co wygrywa scamem.

Ta opcja odpada ponieważ tak jak napisał @ luci jest to hazard więc ryzyko zawsze istnieje jeżeli ktoś nie chce ryzykować to nie gra do tego wszystkiego gra 1v1 straciłaby cały sens.

imageproxy.gif 

• Legends Never Die

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

imageproxy.gif 

• 1 rok później...
  • Zasłużony

archiwum.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]