Użytkownik XxVICEKxX Opublikowano 12 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 (edytowane) Nick z CS:XxVICEKxX Admin banujący:elobencxd(wątpie ze jest adminem bo gram codzinnie) Serwer:145.239.23.161:27110(only dd2 rangi cs go) Data zdarzenia:2020-06-12 LINK:https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=18798 WYCINEK Z KONSOLI: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : elobenc xd [AMXBans] Reason : ' Wykryto czita ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you Opis sytuacji: Wszedłem na serwer po czym z niego wyszedlem nie zabijając nikogo. wyszedlem bo mialem ping i po chwili wracam a tu perm ban gralem zaledwie 10sek powód który podany cheaty nie wiem o co chodzi pierwszy raz widze tego gościa, tak caly czas byli ci sami admini. Gram drugi sezon bylem nie jedno krotnie sprawdzany caly czas jestem w topce aktualnie 2 miejsce. Potrzebuje pomocy bo nie wiem co to sie stalo ale tak nie moze byc ze ktos daje mi bana za nic i to po 10sek od wejscia na serwer. Z góry dzieki trzymam kciuki ze dacie tego ub bo serio to jest chora sytuacja. Pozdrawiam XxVICEKxX ps nawet ss nie mam zeby wstawić Edytowane 12 Czerwca 2020 przez XxVICEKxX Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Z tego co widzę po nicku to różnią się, a wiec prawdopodobnie bana dostal kto inny a tobie się on nałożył, Jak masz zmienne ip to sprobuj zmienić i daj znać. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Widocznie nałożyło ci sie ip, zresetuj router Reinstall cska albo pobierz z innego źródła. Daj znać czy pomogło edytując post Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi