Użytkownik Vestamichu Opublikowano 13 Czerwca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza Gracz Twój nick na serwerze: Lou. Nick osoby oskarżonej: Spit It Out Dlaczego składasz skargę: Pan Spit It Out nie wykonuję regulaminu , przedłuża , robi FK , i wyzywa Data i godzina zdarzenia: 12:30 coś takiego Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze widzę nie ogara w ct więc wchodzę mu pomóc zabiłem parę razy oskarżonego i Mnie zaczął wyzywać po chwili był KillDay oskarżony pytał gracza .minD czy sojusz napisał tak parę razy i po chwili .minD napisał " Dawać wszyscy team żeby te zjeb* wyszły z ct " ( coś takiego ) w końcu jak oni zostali sami czekali 5 minut do końca mapy nie zabijając się specjalnie jak już minęło 4 minuty pan .minD przypadkowo zginął po chwili pan oskarżony wziął pojedynek na m4 i jak go obiłem zaczął się leczyć i tak przez dobrą minute w końcu trafiłem mu głowę i była ostatnia runda a w niej był spokojny była kolejna mapa a w niej oskarżony powiedział żebym nie wchodził do ct to się go posłuchałem i nie wchodziłem po chwili Oskarżony napisał Idę do ct zabijać Lou. ( mnie ) jak wszedł do ct powiedział widzę Lou. ( mnie ) zabijam Lou. i tak się stało zabił mnie a później bawił się z innymi po chwili zabił wszystkich oprócz Hasy^^ i .minD I tak przedłużał 3 minuty po chwili wszedł do wody i się zabił wyszedł z ct i napisał idź na skargę Lou. I tak to się skończyło. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): 1 demko jak przedłuża gre https://megawrzuta.pl/download/40bffd67e97caa7e13d96e1087b3b515.html demko jak robi FK https://megawrzuta.pl/download/12f6ba9ae96faa5e5500c892ba5e188f.html Edytowane 13 Czerwca 2020 przez Vestamichu 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Dzięki za zgłoszenie! Gracz @ SpiTiTOuT otrzymuje permanentnego bana na dołączenie do drużyny CT, dodatkowo 3 godzinnego bana na dołączenie do serwera z powodem przedłużania zabawy, wyzywania jak i leczenia się podczas pojedynku. Dodatkowo gracz @ majnD otrzymuje godzinnego bana na dołączenie do serwera z powodem przedłużania zabawy. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi