Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na - Spit It OuT <3

Vestamichu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza Gracz

Twój nick na serwerze: Lou.

Nick osoby oskarżonej: Spit It Out <3 

Dlaczego składasz skargę: Pan Spit It Out <3 nie wykonuję regulaminu , przedłuża , robi FK , i wyzywa 

Data i godzina zdarzenia: 12:30 coś takiego 

Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze widzę nie ogara w ct więc wchodzę mu pomóc  zabiłem parę razy oskarżonego i Mnie zaczął wyzywać po chwili był KillDay oskarżony pytał gracza .minD czy sojusz napisał tak parę razy i po chwili .minD napisał  " Dawać wszyscy team żeby te zjeb* wyszły z ct " ( coś takiego ) w końcu jak oni zostali sami czekali 5 minut do końca mapy nie zabijając się specjalnie jak już minęło 4 minuty pan .minD przypadkowo zginął po chwili pan oskarżony wziął pojedynek na m4 i jak go obiłem zaczął się leczyć i tak przez dobrą minute w końcu trafiłem mu głowę i była ostatnia runda a w niej był spokojny była kolejna mapa a w niej oskarżony powiedział żebym nie wchodził do ct to się go posłuchałem i nie wchodziłem po chwili Oskarżony napisał Idę do ct zabijać Lou. ( mnie ) jak wszedł do ct powiedział widzę Lou. ( mnie ) zabijam Lou. i tak się stało zabił mnie a później bawił się z innymi po chwili zabił wszystkich oprócz Hasy^^ i .minD I tak przedłużał 3 minuty po chwili wszedł do wody i się zabił wyszedł z ct i napisał idź na skargę Lou. I tak to się skończyło.  

Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): 1 demko jak przedłuża gre https://megawrzuta.pl/download/40bffd67e97caa7e13d96e1087b3b515.html

demko jak robi FK https://megawrzuta.pl/download/12f6ba9ae96faa5e5500c892ba5e188f.html

Edytowane przez Vestamichu
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

Dzięki za zgłoszenie!

Gracz @ SpiTiTOuT  otrzymuje permanentnego bana na dołączenie do drużyny CT, dodatkowo 3 godzinnego bana na dołączenie do serwera z powodem przedłużania zabawy, wyzywania jak i leczenia się podczas pojedynku.

Dodatkowo gracz @ majnD  otrzymuje godzinnego bana na dołączenie do serwera z powodem przedłużania zabawy. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]